Turkcell Gelibolu Maratonu Pazar Günü Koşulacak - Son Dakika
Spor

Turkcell Gelibolu Maratonu Pazar Günü Koşulacak

Turkcell Gelibolu Maratonu Pazar Günü Koşulacak

Turkcell Gelibolu Maratonu, Gelibolu Yarımadası’nın tarihi parkurunda pazar günü 13 ülkeden atletlerin de yer aldığı yaklaşık 2500 profesyonel atletin katılımıyla gerçekleşecek.

02.10.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell Gelibolu Maratonu, Gelibolu Yarımadası'nın tarihi parkurunda pazar günü 13 ülkeden atletlerin de yer aldığı yaklaşık 2500 profesyonel atletin katılımıyla gerçekleşecek.

Turkcell'in ana sponsorluğunda bu yıl ilk kez düzenlenen ve dünyadaki en önemli maratonlardan biri olmaya aday Turkcell Gelibolu Maratonu, 4 Ekim Pazar günü gerçekleşecek. Gelibolu Yarımadası'nın tarihi noktalarında koşulacak maratonda, toplam dört kategori olacak. Maraton ve yarı maratona yerli ve 13 ülkeden yabancı 2500 profesyonel atlet katılacak. Düzenlenecek 10 kilometrelik koşu ve 6 kilometrelik yürüyüşe halktan 3 binin üzerinde katılım olması bekleniyor. Turkcell Gelibolu Maratonu'na ayrıca Türkiye'nin dört bir yanından da atletler kayıt yaptırdı. Başta İzmir, Ankara ve Bursa olmak üzere Balıkesir, Eskişehir, Konya ve Kırklareli'nden de katılım gerçekleşecek.

180 BİN TL PARA ÖDÜLÜ

42 kilometrelik koşuda ilk beşe giren erkek ve bayanlara toplam 42 bin dolar para ödülü dağıtılacak. Maratonun birincisine 10 bin, ikinciye 5 bin, üçüncüye 3 bin, dördüncü sporcuya 2 bin ve beşinci atlete de bin TL para ödülü verilecek. Turkcell Gelibolu Maratonu'nda çeşitli kategorilerde dereceye giren sporcularla yaklaşık toplam 180 bin TL para ödülü dağıtılacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Turkcell Gelibolu Maratonu Pazar Günü Koşulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement