Turkcell'li Akıllı Kadınlar 20-21 Eylül'de Meydan'da" - Son Dakika
Güncel

Turkcell'li Akıllı Kadınlar 20-21 Eylül'de Meydan'da"

Turkcell\'li Akıllı Kadınlar 20-21 Eylül\'de Meydan\'da"

Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü, 20 21 Eylül tarihlerinde Meydan İstanbul AVM'de gerçekleştirilecek Kadınlar Festivali'nin sponsoru oldu.

17.09.2014 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü, 20-21 Eylül tarihlerinde Meydan İstanbul AVM'de gerçekleştirilecek Kadınlar Festivali'nin sponsoru oldu.

Turkcell açıklamasına göre festival, 20-21 Eylül tarihlerinde Ümraniye'deki Meydan İstanbul AVM bünyesinde düzenlenecek. Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü sponsorluğundaki Kadınlar Festivali, alışveriş merkezine gelen tüm hanımların katılabileceği etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Kadınlar Festivali'nde spordan makyaj trendlerine, Rezzan Kiraz ile astroloji sohbetlerinden beslenme, sağlık ve annelik konulu söyleşilere kadar kapsamlı bir program sunulacak. Cumartesi akşamı sahneyi Safiye Soyman ve Faik Öztürk alacak. Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü, festival sahnesinde düzenleyeceği yarışmalar sonucunda marka iş birlikleriyle hediyeler, indirim çekleri ve promosyonlar dağıtacak.

Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü standındaki "fit yaşam alanı"nda gün boyunca hanımlara uzman hocalar eşliğinde sağlıklı yaşamın ipuçları sunulacak.

İki gün sürecek Festival'de Turkcell'in, Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) iş birliğiyle eylül 2012'de hayata geçirdiği Ekonomiye Kadın Gücü projesiyle hayatları değişen dar gelirli, girişimci kadınlar da stant açacak. Girişimci kadınlar el emeği, göz nuru ürünlerini sergileyecek ve diğer kadınlara ilham kaynağı olacak.

Bu arada Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü üyeleri, kulübe özel konuşma ve cihaz kampanyalarından, güzellikten sağlığa, pratik bilgilerden burçlara uzanan özel servislerden evde ve mutfakta tasarruf sağlayan ayrıcalıklı indirim fırsatlarından yararlanabiliyor.

Turkcell Akıllı Kadınlar Facebook sayfası sayesinde ev kadınları merak ettikleri içerik ve tüyolara, oyunlara, konusunun uzmanı ünlülerden bilgilere kolayca ulaşıp, sosyalleşebiliyor.

Akıllı Kadınlar Kulübü'ne üye olmak için ise "KADIN" yazıp 2222'ye ücretsiz göndermek yeterli oluyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turkcell'li Akıllı Kadınlar 20-21 Eylül'de Meydan'da' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement