Turkcell Sesi Görenler Ligi'nde İlk Devre Tamamlandı - Son Dakika
Spor

Turkcell Sesi Görenler Ligi'nde İlk Devre Tamamlandı

Turkcell Sesi Görenler Ligi\'nde İlk Devre Tamamlandı

Görme engelliler futbol ligi Turkcell Sesi Görenler’de ilk yarı sonunda, İstanbul İŞGÖR ve Ankara Çankaya, aynı puan ve averajla liderliği paylaştı.

26.06.2014 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görme engelliler futbol ligi Turkcell Sesi Görenler'de ilk yarı sonunda, İstanbul İŞGÖR ve Ankara Çankaya, aynı puan ve averajla liderliği paylaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında verdiği destekle Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Turkcell Sesi Görenler Futbol Ligi'nde ilk yarı maçları sona erdi. Milli Takım kampı nedeniyle bir hafta erken devre arası tatiline giren ligde, altı hafta sonunda ilk iki sırayı İstanbul İŞGÖR ve Ankara Çankaya, 15'er puan ve +7 averajla paylaştılar.

İKİNCİ DEVRE 2 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

Ligin ikinci devresi ise 2 Ağustos Cumartesi günü oynanacak maçlarla başlayacak. İlk iki sırayı paylaşan İstanbul İŞGÖR ve Ankara Çankaya'nın karşı karşıya geleceği haftada, Kayseri GESK - Gaziantep Mithat Enç, Tokat Erbaa - Ankara Altınokta ve İzmir Çağdaş - Malatya GESK mücadele edecek. Turkcell Sesi Görenler Ligi'nde son hafta maçları ise 8 Kasım 2014 Cumartesi günü tamamlanacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Turkcell Sesi Görenler Ligi'nde İlk Devre Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement