Türkegül Kocaoğlu, MHP'li Bayan Başkanı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Türkegül Kocaoğlu, MHP'li Bayan Başkanı Kutladı

Türkegül Kocaoğlu, MHP\'li Bayan Başkanı Kutladı

30 Mart seçimlerinin ardından İzmir’de seçilen 3 kadın belediye başkanını ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, siyasette ve yönetici kadrolarında daha fazla kadının yer alması gerektiğinin altını çizerek, İzmir’de göreve başlayan “kadın” belediye başkanlarını kutladı.

11.04.2014 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart seçimlerinin ardından İzmir'de seçilen 3 kadın belediye başkanını ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, siyasette ve yönetici kadrolarında daha fazla kadının yer alması gerektiğinin altını çizerek, İzmir'de göreve başlayan "kadın" belediye başkanlarını kutladı.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ın ardından Kiraz'a giden ve ilçenin yeni Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül'ü ziyaret eden Dr. Türkegül Kocaoğlu, genç yaşta zor bir göreve talip olan genç başkana başarılar diledi. Kiraz Belediye binası girişinde Türkegül Kocaoğlu'nu çiçeklerle karşılayan Şengül de ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkegül Kocaoğlu, MHP'li Bayan Başkanı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement