Türkeli'de Karla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Türkeli'de Karla Mücadele Çalışmaları

Türkeli Kaymakamı Aydın Göçer, kar yağışı nedeniyle köylerde başlatılan karla mücadele çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu bildirdi.

29.01.2016 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkeli Kaymakamı Aydın Göçer, kar yağışı nedeniyle köylerde başlatılan karla mücadele çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu bildirdi.

Göçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Özel İdare ekipleri tarafından başlatılan karla mücadele çalışmalarının başarılı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

İlçede 22 Ocak'tan bu yana yoğun kar yağışının etkisine girdiğini hatırlatan Göçer, "Neredeyse tüm köy ve mahalle yollarımız kapanmıştı. Karla mücadele çalışmalarımız esnasında 6 bin litreden fazla yakıt sarf edildi. Çalışmalarda bir adet Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait olmak üzere, 3 greyder, bir adet kepçe ve 2 adet kiralık iş makinesi kullanıldı" dedi.

Göçer, şöyle konuştu.

"Bugün itibariyle 330 kilometre yol ulaşıma açılmış olup, çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımız esnasında desteklerinden ötürü il genel meclisi üyelerimize, Türkeli Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği personeline, Orman İşletme Müdürü ve personellerine, özel şirket çalışanlarına teşekkür eder, halkımızın göstermiş olduğu sabır ve hoşgörüden dolayı saygılarımı sunarım."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkeli'de Karla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement