Türkeli'de Öğrencilere Kitap Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Türkeli'de Öğrencilere Kitap Dağıtıldı

Türkeli Kaymakamlığı tarafından 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerine sınavlara hazırlık için kitap dağıtıldı.

28.10.2016 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkeli Kaymakamlığı tarafından 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerine sınavlara hazırlık için kitap dağıtıldı.

Kaymakam Semih Altaş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitime katkı sağlamak amacıyla, kurum amirleriyle yaptıkları istişare sonrasında sınavlara girecek öğrenciler için soru bankası ve yaprak testlerin teminini sağladıklarını söyledi.

Öğrencilerin başarılı olabilmeleri için ellerinden gelen tüm imkanları sunmaya çalıştıklarını vurgulayan Altaş, "Milli eğitim müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmelerde fikir birliğine vararak TEOG ve LYS'ye girecek öğrencilerimiz için soru bankası ve yaprak test dağıtımını gerçekleştirdik. Eğitimli insanlara toplumumuzun her zaman ihtiyacı var. Gelecek nesillerimizin eğitimlerine katkı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu tip projeler ve çalışmalar yaparak desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkeli'de Öğrencilere Kitap Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement