Türkeli Medya'dan Bereketlendi - Son Dakika
Yerel

Türkeli Medya'dan Bereketlendi

Türkeli Medya\'dan Bereketlendi

Medya ve Danışmanlık sektöründe hızla büyüyen Türkeli Medya, gerek dijital gerekse görsel ve basılı mecralarda markalarını büyüterek, adından sıkça bahsettirir oldu.

12.11.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medya ve Danışmanlık sektöründe hızla büyüyen Türkeli Medya, gerek dijital gerekse görsel ve basılı mecralarda markalarını büyüterek, adından sıkça bahsettirir oldu. Bir yıldır da 'Bereket Döner' markasının iletişim ajanslığını yapıyor.

Kasım ayının il haftasında Alanya'da gerçekleşen "Bereketli Buluşmalar 2" franchise toplantısını da başarıyla tamamlayan Türkeli Medya, toplantının sunum kısmında önemli konulara deyindi. Türkeli Medya Genel Müdürü Bünyamin Emeç yaptığı konuşmada; İletişim ajanslarının markaların halk tarafından sempatisinin kazanılması, desteğinin alınması ve doğru algı yönetimiyle markaya güvenin kazanılmasındaki öneme dikkat çekti. Bereket Döner ile yola nasıl başladıklarını ve bugüne kadar nasıl bir yol kat ettiklerini de dile getiren Emeç, 'Bereket Döner' için 2016 yılında TV reklamlarıyla büyük bir çıkış yapmaya hazırlandıklarını belirtirken, marka yüzü anlaşmaları için ön görüşmelere başladıklarını ve Türkiye'nin yakından tanıdığı ve takip ettiği ünlülerle görüştüklerini açıkladı. Türkeli Medya Marka Yöneticisi Erdem Hereke ise sosyal medyanın günümüzdeki önemi, hayatımızdaki yeri hakkında bilgi vererek, birçok istatistik ile Bereket Döneri sosyal medyada hangi noktaya taşıdıklarını anlattı.

Sunumların ardından da Dr. Şaban Kızıldağ "Mazeret Yok" adlı semineri ve hoş sohbeti ile programa ayrı bir renk kattı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkeli Medya'dan Bereketlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement