Türker Toptaş İnegölspor'da - Son Dakika
Spor

Türker Toptaş İnegölspor'da

Türker Toptaş İnegölspor\'da

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından temsilcimiz İnegölspor, PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor’dan sağ bek Türker Toptaş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

21.07.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından temsilcimiz İnegölspor, PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor'dan sağ bek Türker Toptaş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Dış transferde bugüne kadar Bülent Kocabeş, Mehmet Ayaz ve Ahmet Devret gibi deneyimli isimleri kadrosuna katan Kulüp Başkanı Eşref Güç Başkanlığındaki Transfer Komitesi, dördüncü imzayı Albimo Alanyaspor'dan Türker Toptaş'a attırdı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Döngel, dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Albimo Alanyaspor'dan Türker Toptaş ile 1 yıllık anlaşmaya vardıklarını belirten Döngel, "Dördüncü dış transferimizi yapmaktayız. Albimo Alanyaspor'dan Türker Toptaş kardeşimizi bünyemize katmış bulunmaktayız. Kendisi 1984 doğumlu ve sağ bek mevkisinde oynamaktadır. Kendisine İnegölspor'a hoş geldin diyoruz. Alanyaspor'da şampiyonluk yaşamış, inşallah İnegöl'de de şampiyonluk yaşayacak. Kendisine güveniyoruz, inanıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah kazasız, belasız, sakatlıksız bir sezon geçiririz. Hem kendisi mutlu olur hem de bizi mutlu ederler" dedi.

İnegölspor'a şampiyonluk yaşamak için geldiğini ifade eden Türker Toptaş ise şöyle konuştu:

"Evvela transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Başta Albimo Alanyaspor'un sponsoru Bilal Gömeç'e çok teşekkür ediyorum. Alanyaspor'da şampiyonluk yaşadım. Umarım İnegölspor'da da bu duyguyu yaşarız. Buraya bunu yaşamak için geldim. İnşallah takım arkadaşlarım, teknik ekip, yönetim kurulu ve taraftarlarımızla beraber bu duyguyu tekrar yaşarım. Kazasız, belasız bir sezon olsun. Her iki taraf için de hayırlısı olsun inşallah." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türker Toptaş İnegölspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement