Türker: "Türkiye, Suriye ile Ciddi Bir Kapışmaya Girebilir" - Son Dakika
Politika

Türker: "Türkiye, Suriye ile Ciddi Bir Kapışmaya Girebilir"

Türker: "Türkiye, Suriye ile Ciddi Bir Kapışmaya Girebilir"

DSP Genel Başkanı Masum Türker, “Şimdi herkes ayın 25’inde ne olacak diye bekliyor.

23.03.2014 20:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Şimdi herkes ayın 25'inde ne olacak diye bekliyor. 25'inde olmayabilir, 26'sında olabilir. Türkiye, Suriye ile ciddi bir kapışmaya girebilir" dedi.

DSP Genel Başkanı Masum Türker, partisinin Ordu İl Binası'nda basın toplantısı düzenledi.

Burada konuşan Türker, ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Türker, önümüzdeki günlerde Türkiye ile Suriye'nin ciddi bir kapışmaya girebileceğini ileri sürerek, "Şimdi herkes ayın 25'inde ne olacak diye bekliyor. 25'inde olmayabilir 26'sında olabilir. Türkiye Suriye ile ciddi bir kapışmaya girebilir. Bu sefer kapışacağı yer Suriye hükümetimi, oradaki teröristler mi? Belli değil. Oradaki teröristler bizim askerlerimizi de şehit etti. Muhalefet partisi seçim öncesi bir savaşa neden olup, seçimin kesileceğini iddia ediyor. Böyle bir şey olmaz. Bazı dinleme ve görüntülere hepimiz seyirci kalabilir, okuyabiliriz. Bütün bunlar olurken bir detay gözden kaçırılıyor" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DE BİR GENEL SEÇİM HAVASI ESTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR"

Masum Türker, önümüzdeki yerel seçimin bir referandum olmadığını ifade ederken, "Bu seçim bir referandum seçimi değildir. Ama AK Parti'nin referandumu olacaktır. AK Parti ciddi bir oy kaybedecek. Bu kaybolan oylar tek bir partiye kaymayacak. Diğer partiler arasında dağılacak. Bu seçim parti değil, her bölgedeki adayın seçimidir. Farklı adaylar farklı oy oranını alacaktır. Türk ekonomisi kontrol edilemeyecek bir noktaya gelecek. Türkiye'de bir genel seçim havası estirilmeye çalışılıyor" şeklinde konuştu - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Türker: 'Türkiye, Suriye ile Ciddi Bir Kapışmaya Girebilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement