Türkeş: AKP'nin Türk Bayrağı ile İşi Olmaz (3) - Son Dakika
Güncel

Türkeş: AKP'nin Türk Bayrağı ile İşi Olmaz (3)

Türkeş: AKP\'nin Türk Bayrağı ile İşi Olmaz (3)

'siyaset TİCARİ KAZANÇ YERİ DEĞİLDİR' MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Manavgat'ta düzenlenen mitingde halka seslendi.

21.03.2014 00:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'siyaset TİCARİ KAZANÇ YERİ DEĞİLDİR'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Manavgat'ta düzenlenen mitingde halka seslendi. Pazar yerindeki mitingde konuşan Türkeş, siyasetin meslek haline getirilip ticari kazanca dönüştürüldüğünü söyledi. Siyasetin insana hizmet edilen önemli bir kurum olduğunu belirten Türkeş, "Siyaset; içinden çıktığınız topluma, mensup olduğunuz millete hizmet etmek için yapılır. Siyaset, kendi insanınızın, kendi mahallenizdeki kendi ülkenizdeki insanların daha iyi, daha huzurlu, daha refahlı, daha sağlıklı yaşayabilmelerini temin etmek için yapılır. Siyasetin aslı bir iş değildir. Siyasilerin geçimini temin edecek mutlaka ayrı bir işleri, sanatları olur. Soruyorlar ya, 'Sen ne iş yaparsın?' diye, 'Siyasetçiyim' diyor. Böyle bir meslek yok. Sadece ailenizi geçindirin diye bir ücret ödenir. Bu da telafi ücretidir. Siyaset ticaret yapma, para kazanma yeri değildir. Topluma hizmet etme yeridir" diye konuştu.

'HARAM, HARAM HARAM'

Siyaset yapmanın, hizmet etmenin insan açısından büyük bir şeref olduğunu vurgulayan Türkeş, şöyle dedi:

"Belediye başkanı olursunuz ilçenize hizmet edersiniz, milletvekili olursunuz ilinize hizmet edersiniz, bakan, başbakan olursunuz ülkenize hizmet edersiniz. ve bu onurun, şerefin size yetmesi gerekir. 'Ben hem başbakan oldum, bu şerefe sahip oldum ama bitaraftan da götüreyim.' Böyle bir sistem dünyanın hiçbir yerinde yok. 'Canım, ben burada dururken getiriyorlar.' Almayacaksın, çalmayacaksın. 'Veriyorlar ne yapayım.' Alma kardeşim. 'Çocuğuma vermişler.' Almayacaksın. Haram, haram, haram."

DESTEK İSTEDİ

MHP'li adayları için destek isteyen Türkeş, sözlerini şöyle tamamladı:

"30 Mart'ta yapılacak seçimler Türkiye'nin bu gidişatına 'dur' demek için önemli bir fırsat. Oylarınızla ilk adım olarak yerelde Milliyetçi Hareket Partisi'ni iktidara taşırısınız. Ardından da gelecek olan bir genel seçim var. İnsanların helal, pak oylarıyla iktidara gelen ve 'Tek başına yönet' dendiği halde, gizli ortaklar alan, sonra da o ortağı ile tepişip kendi nefisini, kendi kişisel meselesini milletin önünde tutan bu insanlar gidecek ve önümüzdeki genel seçimlerde MHP tek başına iktidara gelecektir." - Rkeş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkeş: AKP'nin Türk Bayrağı ile İşi Olmaz (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement