Turkey Home, Euroleague'in Ortağı Oldu 2 - Son Dakika
Güncel

Turkey Home, Euroleague'in Ortağı Oldu 2

Turkey Home, Euroleague\'in Ortağı Oldu 2

Turkey Home, Euroleague'in ortağı oldu Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal Avrupa Ligi hem Avrupa Kupası'nda, top 16 ve Dörtlü Final'inde birlikte olacağız Türkiye'yi tanıtmak adına başarılı sonuçlar elde ettik Euroleague Basketbol Başkan ve CEO'su Jordi Bertomeu Türkiye en önemli stratejik pazar Avrupa Ligi kapalı konuma gelmeyecek Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın global tanıtım markası Turkey Home, Avrupa'nın en prestijli kulüpler arası basketbol ligi kabul edilen Euroleague'in organizasyonun ortağı oldu.

26.11.2015 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkey Home, Euroleague'in ortağı oldu

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal Avrupa Ligi hem Avrupa Kupası'nda, top 16 ve Dörtlü Final'inde birlikte olacağız

Türkiye'yi tanıtmak adına başarılı sonuçlar elde ettik

Euroleague Basketbol Başkan ve CEO'su Jordi Bertomeu Türkiye en önemli stratejik pazar

Avrupa Ligi kapalı konuma gelmeyecek

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın global tanıtım markası Turkey Home, Avrupa'nın en prestijli kulüpler arası basketbol ligi kabul edilen Euroleague'in organizasyonun ortağı oldu.

Ülker Sporst Arena'da düzenlenen basın toplantısına Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal ve Euroleague Basketbol Başkan ve CEO'su Jordi Bertomeu katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, Turkey Home'un stratejik işbirliklerine önem veriyoruz. Dünyaca bilinen, karşılıklı kazanacağımız ve yükseleceğimiz işbirliklerini tercih ediyoruz. Bu açıdan Avrupa Ligi'ni çok önemsiyoruz diye konuştu.

AVRUPA LİGİ HEM AVRUPA KUPASI'NDA, TOP 16 VE DÖRTLÜ FİNAL'İNDE BİRLİKTE OLACAĞIZ

İşbirliğine geçtiğimiz Mayıs ayında Madrid'deki Dörtlü Final'de başladıklarını kaydeden İrfan Önal, 2015-2016 sezonu boyunca hem Avrupa Ligi hem Avrupa Kupası'nda, top 16 ve Dörtlü Final'inde birlikte olacağız. Önceliğimiz basketbol sporuna ve izleyicilerine hizmet etmek dedi.

TÜRKİYE'Yİ TANITMAK ADINA BAŞARILI SONUÇLAR ELDE ETTİK

Geçtiğimiz sezon THY Avrupa Ligi'nde yapılan Dörtlü Final organizasyonundaki kampanyaların heyecan kattığını dile getiren Önal, Türkiye'yi tanıtmak adına başarılı sonuçlar elde ettik. Biz dünyada bireyle iletişime çok önem veriyoruz. O iletişimde tabii ki Avrupa Ligi ortaklığımızı da kullanacağız. Türk basketbolseverlerine ve THY Avrupa Ligi seyircilerine de bir heyecan ve eğlence sunmayı düşünüyoruz. Ortamı biraz neşelendirmek, sempatik hava yaratmak ve sempatik ilişki kurmak amacımız. Son noktadaki amacımız insana hizmet etmek. Düşüncemiz üretimlerimizi dijital ve sosyal medya kanallarımızda, tabii ki klasik medyada yaymak ifadelerini kullandı.

JORDİ BERTOMEU TÜRKİYE EN ÖNEMLİ STRATEJİK PAZAR

Euroleague Basketbol Başkan ve CEO'su Jordi Bertomeu ise Avrupa Ligi taraftarlarını ve Türkiye'nin farklı yerlerindeki güzelliklerini görünür hale getirmek istediklerini söyledi.

Türkiye'nin en önemli stratejik pazar arasında yer aldığını dile getiren Bertomeu, Bu hem ticari hem sportif açıdan böyledir. Ortakların ve markaların sayısının artması sayesinde Avrupa Ligi'ne olan ilgi de katlanarak artıyor. Türkiye'deki spor taraftarları da Avrupa Ligi deneyiminin keyfine varmakta. Yalnızca iki yıl boyunca değil, çok uzun yıllar devam edecek ortaklığımızın kararlılığına diyorum dedi.

Avrupa Ligi ile birçok markanın işbirliği yapmak istediğini söyleyen Jordi Bertomeu, şu şekilde konuştu Avrupa Ligi'nin büyük değer kattığının farkındalar. İyi sonuçlar elde ettiğimiz için yaptığımız çalışmalara bakarak işbirliği yapmak istiyorlar. Fenerbahçe ve Anadolu Efes'e de yaptıkları iş ve başarıdan dolayı teşekkür borçluyuz. Harika iş çıkardılar. Türkiye'de basketbolun gelişmesine katkıda bulundular.

Gelecek sezon THY Avrupa Ligi'nde uygulanacak 16 takımlı sistemle ilgili de konuşan Bertomeu, Bu projede Türk takımları maçlarda başarılı olursa yer alma seçenekleri mevcut. Mevcut sözleşmesi olan 11 kulübün dışında bir ortak düşünceyle beş takım belirlenmiş olacak. Türkiye'den takımların da bu beş içinde yer almaması için neden yok dedi.

AVRUPA LİGİ KAPALI KONUMA GELMEYECEK

Avrupa Ligi'nin yeni sistemle kapalı bir konuma gelmesi yönündeki fikirlere katılmadığını söyleyen Bertomeu, Kapalı lig olsaydı elde ettikleri sonuç ne olursa olsun aynı takımlar oynamaya devam ederdi. 16 takım var, beşi performanslarına göre belirlenecek. Beş takımın hangi ülkeden olacağına karar verirken, en önemli ve başarı elde edenlere şans verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Niteliğin ön plana çıkarılması amaçlandığı için en iyi takımlar 16'nın içinde yer alacak. Nitelik ve niceliğin belli bir dengede olması gerekiyor şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turkey Home, Euroleague'in Ortağı Oldu 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement