Turkısh Aırlınes Ladıes Open İçin Geri Sayım - Son Dakika
Güncel

Turkısh Aırlınes Ladıes Open İçin Geri Sayım

Avrupa'nın prestijli turnuvalarından Ladies European Tour'un Türkiye ayağı olan Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası, 8-11 Mayıs günleri arasında Antalya'nın Serik İlçesi'nde düzenlenecek.

08.04.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'nın prestijli turnuvalarından Ladies European Tour'un Türkiye ayağı olan Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası, 8-11 Mayıs günleri arasında Antalya'nın Serik İlçesi'nde düzenlenecek.

Ocak ayında Yeni Zelanda'da start veren Ladies European Tour'un (LET) Türkiye ayağı 'Turkish Airlines Ladies Open', National Golf kulübünde 32 ülkeden 126 profesyonel kadın golfçünün katılımıyla gerçekleşecek. 2008 yılından beri düzenlenen turnuvanın Türkiye ayağı, Mineks International'ın organizatörlüğünde yürütülecek.

Turnuvada İngiltere'nin en iyi kadın golfçüsü sayılan Laura Davies, 2013 şampiyonu Güney Afrikalı Lee Anne Pace, 2012 ve 2011 şampiyonu Hollandalı Christel Boeljon, 2010 şampiyonu İngiliz Melissa Reid, İsviçreli Carin Koch, İspanyol Carlota Ciganda gibi uluslararası alanda isim yapmış birçok golfçü mücadele edecek. Tüm yıl boyunca sürecek turnuva Türkiye ayağından sonra Hollanda, Slovakya, İngiltere, Almanya, Çek Cumhuriyeti, İskoçya, İsveç, Fransa, İspanya, Fransa, Güney Afrika, Çin, Hindistan ve Dubai'de devam edecek.

AMATÖRLER PROFESYONELCE YARIŞACAK

Belek Turizm Bölgesi'ndeki Turkish Airlines Ladies Open'dan bir gün önce 1 profesyonel ve 3 amatör oyuncudan oluşan takımların yarıştığı 'Turkish Airlines Ladies Open Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası' düzenlenecek. Mineks International ve National Golf Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Göktuna, mayıs ayında yapılacak turnuvanın kusursuz geçmesi için hazırlıkların sürdüğünü söyledi.

Türkiye'yi uluslararası arenada bu turnuvalarla tanıtacaklarını kaydeden Göktuna, "Golf sporu sayesinde gelir seviyesi yüksek olan turist Türkiye'ye geliyor. Golf için gelen turist 'business class' uçuyor. Oteller daha kaliteli çalışmaya başlıyor. Doluluk oranları artış gösteriyor. Bu otellerin kalitesi arttıkça odaların da fiyatı daha yüksek olacak. Bizdeki golf sahaları Avrupa ülkelerindeki sahalardan çok daha iyi, ama bu sahaların sayısını artırmamız gerekiyor" dedi. - Serikantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turkısh Aırlınes Ladıes Open İçin Geri Sayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement