Turkısh Aırlınes Open Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Turkısh Aırlınes Open Devam Ediyor

Turkısh Aırlınes Open Devam Ediyor

Antalya'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen Turkish Airlines Open 2014 Golf Turnuvası devam ediyor.

15.11.2014 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen Turkish Airlines Open 2014 Golf Turnuvası devam ediyor.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Maxx Royal The Montgomerie sahasında düzenlenen, toplam 7 milyon dolar ödüllü Turkish Airlines Open 2014 Golf Turnuvası'nın üçüncü günü, dün yağış nedeniyle ara verilen oyunlarla başladı. Son şampiyon Victor Dubuisson, dünyanın 4 numarası Sergio Garcia, Henrik Stenson, Jamie Donaldson, Martin Kaymer ve Lee Westwood gibi golf dünyasının en önemli sporcularının mücadele ettiği turnuvada, oyunlar saat 09.00'da başladı. Oyunlar hafif yağmurlu havada oynanırken, golf severler turnuvayı şemsiyeleriyle takip etti.

250 GÖNÜLLÜ ÇALIŞIYOR

Yarın sona erecek Turkish Airlines Open Golf Turnuvası'nda, dünyanın en önemli golfçüleri meraklı bakışların, kamera ve fotoğraf makinelerinin ilgi odağında dururken, arka planda ise gönüllülük esasıyla hummalı bir çalışma yapılıyor. 225'i İngiliz, 25'i Türk 250 gönüllü, şampiyonada görev yapıyor. Uçak biletleri ve konaklama ücretlerini cebinden ödeyen gönüllüler, turnuva boyunca taşıdıkları uyarı levhalarıyla seyircilere oyuncuların sahaya çıkışlarını ve oyunları esnasında bulundukları noktalara yönlendirme yapıyor.

'SABAHA KADAR UYUMADIM'

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, turnuvanın Türkiye açısından çok önemli olduğunu belirtirken, "Şiddetli yağmurdan dolayı sabaha kadar uyuyamadım. Hava yağmurlu olmasına rağmen turnuva devam ediyor. Dün yarım kalan oyunlar bugün oynandı. Hava müsaade ederse umarım turnuvamızı tamamlarız" dedi.

'SADECE YEMEK VERİLİYOR'

Turnuva öncesi görev yapacak gönüllü bulmakta zorlandıklarını aktaran Ahmet Ağaoğlu, "Turnuvamızda Türk ve İngiliz gönüllüler hiçbir ücret almadan görev yapıyor. Konaklama ücretleri dahil tüm masraflarını kendileri karşılıyor. Bu gönüllülere burada yalnızca yemek ikram ediliyor" diye konuştu. - Serikantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turkısh Aırlınes Open Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement