Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası

Hatay Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Geleneksel Medeniyetler Kupası Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası sona erdi.

21.08.2016 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Geleneksel Medeniyetler Kupası Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası sona erdi.

Antakya Arena Bilardo İhtisas Spor Kulübünde gerçekleşen şampiyonaya, 19 ilden 100 sporcu katıldı.

Finalde Lütfi Çenet, Murat Naci Çoklu'yu 40-39 mağlup ederek şampiyonanın birincisi oldu. Adnan Yüksel ile Mahmut Özdemir ise üçüncülüğü paylaştı.

Turnuva sonunda konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, ikincisi düzenlenen şampiyonda çok zevkli maçlar izlediklerini belirtti.

Güven, belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını kaydetti. Belediyenin 21 branştaki amatör sporlara destek verdiğini ifade eden Güven, bilardo sporunu da bünyelerine katacaklarını söyledi.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan ise bilardo sporuna desteklerinden dolayı Güven'e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından düzenlenen törende, dereceye giren sporculara kupa ve madalya verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
    15:31 Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, kütüphanelerin bilgi kaynağı olduğunu vurguladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

  • Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor
    15:26 Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor

    Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Canal 11'e verdiği röportajda emekliliğe dair konuştu. Şu anda kulüpsüz olan Portekizli oyuncu, kariyerini Porto, Beşiktaş veya Sporting'de bitirmek istediğini söyledi. Beşiktaş kariyerinde 227 maça çıkan Quaresma, 38 gol ve 77 asistlik performans sergiledi.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.

  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak
    14:57 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın oynanacak. Maç programı şu şekildedir: Trabzonspor-Ataşehir Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler-Bitexen Adana İdmanyurduspor, Galatasaray Petrol Ofisi-Hakkarigücüspor, Fatih Vatanspor-Karadeniz Ereğli Belediyespor, Beşiktaş JK United Payment-Fenerbahçe Petrol Ofisi, Beylerbeyi-Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, Wulfz Fatih Karagümrük-Bitexen 1207 Antalyaspor, Doğuş Gold Gaziantep Asyaspor-ALG Spor.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Eryaman Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını sürdürüyor
    14:46 Ankara Büyükşehir Belediyesi Eryaman Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını sürdürüyor

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Etimesgut'un Eryaman Mahallesi'ne kazandırılacak 'Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını aralıksız sürdürürken, yapımını tamamladığı futbol sahasında düzenlenen gösteri maçına ev sahipliği yaptı. 65 bin metrekarelik alandan oluşan Eryaman Spor Köyü 1. Etap'ta bulunacak alanların ve FIFA Star-1 standartlarındaki profesyonel futbol sahalarının, amatör spor kulüplerine tahsis edilmesi planlanıyor.

  • Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Şampiyon Oldu
    14:38 Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Şampiyon Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası final maçında Yukatel Pamukkale Sağırlar Spor Kulübünü 3-0 mağlup eden Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü, şampiyon oldu. Van temsilcisi, Yenimahalle Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 25-20, ikinci ve üçüncü periyodunu da 25-21 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrıldı. Şampiyonada dereceye giren oyunculara kupa ve madalyaları, protokol üyeleri tarafından verildi.

  • YTB ve GSB, 2024 Evliya Çelebi Hareketlilik Programlarına başvuruları başlattı
    14:29 YTB ve GSB, 2024 Evliya Çelebi Hareketlilik Programlarına başvuruları başlattı

    Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) ve Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan 2024 Evliya Çelebi Hareketlilik Programlarına başvurular başladı. Programlar kapsamında yurt dışında yaşayan Türk gençleri için gençlik kampları ve kültür gezileri düzenlenecek. Başvurular 30 Nisan tarihine kadar yapılabilecek.


Advertisement