Türkiye-Almanya Uzman Değişim Programı" Başladı - Son Dakika
Spor

Türkiye-Almanya Uzman Değişim Programı" Başladı

Türkiye-Almanya Uzman Değişim Programı" Başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Hayata geçirdiğimiz bu projelerin uluslararası boyutta da tanıtılmasının, ülkemiz için olumlu bir gelişme olduğunu düşünüyorum"

29.08.2014 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Hamburg Eyaleti Gençlik Kurumları'nın düzenlediği, "Türkiye- Almanya Uzman Değişim Programı", Ankara'da başladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye ve Almanya birlikteliğinde 1994 yılında imzalanan "Gençliğe Yönelik Politikalarda İşbirliği Hakkında Protokol" çerçevesinde hayata geçirilen program, 3 Eylül Çarşamba günü sona erecek.

Program kapsamında Almanya'dan gelen 12 kişilik uzman heyet, gençlik ve spor konularında imza atılan proje ve faaliyetler hakkında bilgi edinmek üzere ziyaretlerde bulundu.

Projeler hakkında bilgi alan heyet, gençlik liderleri eşliğinde engelliler hakkında farkındalık ve bilinç oluşturma amacıyla düzenlenen empati atölyesine katıldı.

"Projelerimizin Uluslararası Boyutta Tanıtılması Olumlu Bir Gelişme"

Uzman heyetle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yaptığı açıklamada, Almanya ile  kurulan temasların her alanda arttığına dikkati çekti.

Bakan Kılıç, "Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak özellikle son dönemlerde çok sayıda proje ve faaliyete imza atarak hem genç kardeşlerimize hem de sporcularımıza önemli bir yol haritası çiziyoruz. Hayata geçirdiğimiz bu projelerin, uluslararası boyutta da tanıtılmasının ülkemiz için olumlu bir gelişme olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye-Almanya Uzman Değişim Programı' Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement