Türkiye, Almanya'ya Acımadı - Son Dakika
Spor

Türkiye, Almanya'ya Acımadı

Türkiye, Almanya\'ya Acımadı

Filipinler'de meydana gelen tayfunda zarar gören çocuklara yardım için düzenlenen maçta Türkiye, Almanya'yı 7-2 mağlup etti.

17.11.2013 22:53  Güncelleme: 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filipinler'de meydana gelen tayfunda zarar gören çocuklara yardım için düzenlenen maçta Türkiye, Almanya'yı 7-2 mağlup etti.

Efsane Türk futbolcuların karma takımının başında Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum menajerlik yaparken, teknik direktör olarak Ümit Kayıhan sahaya çıktı.

Maça hızlı başlayan Türkiye 12. dakikada Ahmet Dursun ve 14. dakikada Yıldıray Baştürk'ün golleriyle 2-0 öne geçti. Türkiye'nin 3. golü Ahmet Dursun'un ayağından gelirken, 58. dakikada da Ümit Karan Yıldıray skoru 4-0 yaptı. Hücum ataklarını sürdüren Türkiye 61. dakikada Ahmet Dursu'un şık vuruşunda 5. golünü kaydetti. (5-0) Almaya ise Basler ile durumu 5-1'e getirdi ama Türkiye fazla beklemedi ve 72. dakikada Yıldıray Baştürk ile skoru 6-1 yaptı. 78. dakikada da Ahmet Dursun üçlü organizasyon sonrası topu boş kaleye gönderdi. (7-1) Almanya'nın son golü ise 89. dakikada Thomass Haessler'in geldi. (7-2)

ALMANYA: Rüdiger Abramczik, Mario Basler, Stefan Beinlich, Thomas Brdaric, Guido Buchwald, Hans Jörg Butt, Stefan Effenberg, Klaus Fischer, Thomas Habler, Jürgen Kohler, Oliver Kreuzer, Jens Lehmann, Martin Max, Oliver Neuville, Carsten Ramelow, Karl-Heinz Riedle, Christian Schreier, Manfred Schwabl, Andreas Thom, Olaf Thon, Toni Schumacher, Herbert Waas, Christian Wörns, Dariusz Wosz

TEKNİK DİREKTÖR: Felix Magath

TÜRKİYE: Ayhan Akman, Yıldıray Baştürk, Ömer Catkıç, Ümit Davala, Ahmet Dursun, Ceyhun Eriş, Tayfur Havutçu, Ümit Karan, Bülent Korkmaz, Tayfun Korkut, Tümer Metin, Alpay Özalan, Ergün Penbe, Rüştü Reçber, Hakan Ünsal, İbrahim Üzülmez, Soner Tolungüç

TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Kayıhan - GELSEN KİRCHEN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye, Almanya'ya Acımadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement