"Türkiye, Artık Eski Türkiye Değil!" - Son Dakika
Güncel

"Türkiye, Artık Eski Türkiye Değil!"

"Türkiye, Artık Eski Türkiye Değil!"

Dış güçlerin piyonu haline gelmiş maşaları tarafından gerçekleştirilmek istenen ve geniş halk kitlelerinin, kahramanca karşı gelmesi sonucu püskürtülen darbe girişimlerinin hemen ardından, ülke genelinde başlayan 'Demokrasi Nöbetleri', Karacabey'de de kararlılıkla sürdürülüyor.

27.07.2016 14:48  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dış güçlerin piyonu FETÖ/PYD hainlerince başlatılan başarısız darbe girişimlerinin ardından, ülke genelindeki gibi Karacabey'de de 'Demokrasi Nöbetleri' kararlılıkla devam ederken, ilçe halkının geniş katılım gösterdiği etkinliklerde konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, sözde çağdaş emperyalist güçlere karşı tüm dünya mazlumlarının umudu olan Türkiye'nin, artık eski Türkiye olmadığını belirterek, ülkemizin tüm dış güçler ile maşalarının oyunlarını bozacak güce ve kudrete sahip olduğunu söyledi.

'Demokrasi Nöbetleri'nin 11'incisinin gerçekleştirildiği Cumhuriyet Alanı'nında, her zaman olduğu önceki akşam da hınca hınç dolduran vatandaşların yanısıra Belediye Başkanı Ali Özkan, Kayamakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol ve ilçe protokolü de hazır bulunurken Demokrasi Nöbetleri'ne bir başka anlamlı destek de; AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Saadettin Akkoyunlu ve yönetim kurulu üyelerinden geldi.

Türkiye Her Yönüyle Şaha Kalktı

Karacabeyli vatandaşlara seslenen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yaklaşık 15 yıldır yönetimde bulunan AK Parti döneminde, Türkiye'nin tüm yönlerden adeta şaha kalktığını ve dünyanın en önde gelen ekonomilerinden biri hale geldiğine vurgu yaparken, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin de bu gelişmeleri hazmedemeyen dış güçler tarafından tezgâhlandığını ifade ederek, asil Türk milletinin bu oyunları her zaman bozacak kararlılıkta olduğu mesajını verdi.

Mazlumların Son Umudu Türkiye

Sözde çağdaş dış güçler ve yerli piyonlarının çeşitli entrikalar ve sağcılık-solculuk, Sünnilik-Alevilik, Türklük-Kürtlük ayrıştırmaları ile Türkiye üzerinde 1908, 1960, 1971, 1980 darbelerini gerçekleştirdiğine vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da vatandaşlara seslendiği konuşmasında; Asr-ı Saadet döneminden bu yana, Türk milletinin İslam'ın bayraktarlığını yaptığını ve dünya mazlumlarının son umudunun da yine Türkiye olduğunu söyledi.

Milletimizin Akıl ve Feraseti Dış Güçlerin Oyunlarını Bozmaya Devam Edecek

Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm kurumlarına sızarak çöreklenmiş hain şebekenin, mutlaka temizleneceğini ve ülkenin bağırsaklarından da bu virüslerin atılacağına vurgu yapan Başkan Ali Özkan; "Erzurumlu İbrahim Hakkı hazretlerinin 'Hak şerleri hayr eyler, zannetme ki gayr eyler. Ârif anı seyreyler, Mevlâ görelim neyler, eylerse güzel eyler' dizelerinde ifade ettiği gibi bu olayların da hayırlara vesile olacak ibretlik bir vesika olmasını temenni ediyoruz. Milletin akıl ve feraseti artık tüm dış güçlerin oyunlarını bozacak güce ulaşmıştır. Artık sizin çocuklarınız değil; bizim çocuklarımız kazanmaktadır. Artık Türkiye eski Türkiye değildir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Türkiye, Artık Eski Türkiye Değil!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement