Türkiye Barolar Birliği'nin Yeni Yönetiminden Anıtkabir'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Türkiye Barolar Birliği'nin Yeni Yönetiminden Anıtkabir'e Ziyaret

Türkiye Barolar Birliği\'nin Yeni Yönetiminden Anıtkabir\'e Ziyaret

Türkiye Barolar Birliği'nin 32.Olağan Genel Kurulu'nda seçilen Başkan Avukat Metin Feyzioğlu, yönetim, disiplin ve denetim kurulu üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti.

30.05.2013 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Barolar Birliği'nin 32. Olağan Genel Kurulu'nda seçilen Başkan Avukat Metin Feyzioğlu, yönetim, disiplin ve denetim kurulu üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti.

Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı'na seçilen Avukat Metin Feyzioğlu, birliğin yönetim, disiplin ve denetim kurulu üyeleri ile birlikte Anıtkabir'de Atatürk'ün mozolesine çelenk koydu. Birliğin 32. Olağan Genel Kurulu'nda divan başkanlığı grevini yürüten CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav da törene katılırken, Feyzioğlu ve beraberindeki avukatlarla birlikte Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Feyzioğlu, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

"Türkiye Barolar Birliği'nin 32. Olağan Genel Kurulu'nda seçilmiş başkan, yönetim, disiplin ve denetim kurulu üyeleri olarak huzurlarınızdayız. Cumhuriyetimizin üniter yapısına kararlılıkla sahip çıkacak, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin yılmaz savunucuları olacağız. Hedef gösterdiğiniz çağdaş uygarlık düzeyine ulaşma ülküsünün ısrarlı takipçisi olacağız. Ülkemiz, mesleğimiz ve geleceğimiz için görev başındayız. Görev belgelimiz, gençliğe hitabeniz. Dinlenmemek üzere yola çıktık, yorulmayacağız. Söz veriyoruz, başaracağız."

Feyzioğlu ve beraberindekiler daha sonra İsmet İnönü'nün kabrini ziyaret ettikten sonra Anıtkabir'den ayrıldılar. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye Barolar Birliği'nin Yeni Yönetiminden Anıtkabir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement