Türkiye Basketbol 2. Ligi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Basketbol 2. Ligi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

23.03.2015 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Altuğ, gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda karşılaştıkları Mersin Büyükşehir Belediyesi maçının uzatma dakikalarında üst düzey bir performans ortaya koyduklarını belirterek, kalan 8 haftada daha iyi bir performans izleteceklerini kaydetti.

Mersin maçında önemli oyuncuların eksikliğini hissettiklerini bildiren Altuğ, şöyle konuştu:

"Mersin deplasmanında uzatmalarda 75-78'lik bir galibiyet aldık. Öncelikle galip ayrıldığımız için çok mutluyuz. Her fırsatta ifade ediyoruz; güçlü bir ekibe sahibiz. Bireysel istatistikleri dikkat çeken önemli oyuncular kadromuzda yer alıyor. Mersin maçında önemli oyuncularımız sakatlıkları sebebiyle parkede olamadılar. Zorlu bir mücadele oldu. İnşallah ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacağız."

Altuğ, play-off'lara 8 hafta kaldığını hatırlatarak, "Şu an 46 puanla ligde 3. sıradayız. Lider Sinpaş Denizli ile aramızdaki puan farkı sadece bir. Önümüzde daha zorlu maçlar olduğunu biliyoruz. 27. haftada yine ligin önemli takımlarından Mondi Melikşah Üniversitesi ile karşılaşacağız. Play-off mücadelesi veren güçlü bir rakiple oynayacağız. İnşallah kritik mücadelenin kazananı biz olacağız. Seyircimiz önünde bir galibiyet daha kazanacağız" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Basketbol 2. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement