Türkiye Basketbol Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Basketbol Ligi

Türkiye Basketbol Ligi

Türkiye Basketbol Ligi’nde Banvit, sahasında Galatasaray Liv Hospital’ı Veremeenko’nun son saniye basketiyle 69-67’lik skorla mağlup etti.

19.10.2014 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Ligi'nde Banvit, sahasında Galatasaray Liv Hospital'ı Veremeenko'nun son saniye basketiyle 69-67'lik skorla mağlup etti.

Karşılaşmaya Sinan Güler ve Arroyo ile bulduğu sayılarla hızlı başlayan Galatasaray Liv Hospital 2. dakikayı 5-2 önde geçti. Bu bölümden sonra toparlanan evsahibi takım Mejia, Cevher, Dragicevic ve Şafak'ın etkili oyunuyla 4. dakikada skoru 9-9 yaparken ilk periyodu 18-16 önde tamamladı. İkinci periyoda etkili başlayan Banvit, Davis ve Veremeenko'nun sayılarıyla 12. dakikayı 22-16 önde geçerek 6 sayılık fark yakaladı. Savunmasını sertleştiren ev sahibi takım, 15. dakikayı 26-18 önde geçtiği maçta devreyi de 36-28 üstün bitirdi.

Sarı-kırmızılı konuk takım, hızlı başladığı üçüncü periyotta Micov ve Arroyo ikilisinin etkili oyunuyla 27. dakikada 46-46 eşitliği sağladı. Taraftarlarının desteğiyle yeniden toparlanan Banvit, periyot sonunda skoru 53-49 yaptı. Maçın son periyodu oldukça çekişmeli geçti. Banvit, 35. dakikayı 56-55 önde geçti. Ev sahibi takım, Veremeenko'nun son saniye basketiyle sonuca gitti ve maçı 69-67 kazandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement