Türkiye Birincilerinden Kaymakam Cinbir'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Türkiye Birincilerinden Kaymakam Cinbir'e Ziyaret

Türkiye Birincilerinden Kaymakam Cinbir\'e Ziyaret

Erzurum’da düzenlenen Okullararası Yıldızlar Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonasında, Türkiye birincisi olan Silifke Atatürk Ortaokulu sporcuları, birincilik kupasını Kaymakam Şevket Cinbir ile paylaştılar.

14.06.2016 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da düzenlenen Okullararası Yıldızlar Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonasında, Türkiye birincisi olan Silifke Atatürk Ortaokulu sporcuları, birincilik kupasını Kaymakam Şevket Cinbir ile paylaştılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, okul müdürü Emre Duru ve beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde Kaymakam Cinbir'i makamında ziyaret eden Atatürk Orta Okulu Atletizm takımı, "iki yıldır Türkiye birincilik kupasını sizlerle paylaşmaktan çok mutluyuz" dediler.

Okul Müdürü Emre Duru, "Erzurum GHSİM ve Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Okullararası Yıldızlar Puanlı Atletizm Bay - Bayan Türkiye Şampiyonası nefes kesen yarışmalara sahne olsa da okulumuz iki yıldır üst üste Türkiye şampiyonluğunu almayı başardı. Bu başarı tesadüf değildir. Bu başarının sağlanmasında bizlerden desteğini esirgemeyen başta Sayın Kaymakamımız Şevket Cinbir'e ve Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi'ye teşekkür ederim" dedi.

Atatürk Ortaokuluna nazar boncuğu takılması gerektiğini söyleyen Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, "Başarı başarabileceğimizi başarmaktır. Herkesin başarabileceği bir çıtası vardır. Buradaki çıtada sizlerin Türkiye Şampiyonluğudur. İlçemize üst üste iki yıldır Türkiye Şampiyonluğunu getirdiğiniz için sizleri kutlarım. Başardığın yerde durmak ve bu başarıyı iki yıl aynı şekilde korumak kolay değil" diye konuştu.

Silifke'de atletizmi geliştirmek için tartan piste ihtiyaç olduğunu, bununla ilgili de araştırmalar yaptıklarını ifade eden Çinbir, "Hem Silifke'de yeni spor tesisleri oluşturmak, hem de Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesindeki sporcuları bölgemize çekmek için araştırmalar yapıyoruz. Bölgemizi kamp yapılabilecek bir yer haline getirmeyi hedefliyoruz. Şuan kamplara yılın sadece 3 ayı kamp için çocuklar geliyor. Burayı yılın 12 ayı ful kapasiteli kullanmayı hedefliyoruz" dedi.

Kaymakam Şevket Cinbir, ziyaretin sonunda Atatürk Ortaokulu atletizm takımına eşofman takımı hediye etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Birincilerinden Kaymakam Cinbir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement