Türkiye Darbe Girişimine Karşı Ayakta - Son Dakika
Güncel

Türkiye Darbe Girişimine Karşı Ayakta

Üniversitelerarası Kurul Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, bölücü terör örgütü FETÖ/PDY'nin darbe girişimini şiddetle kınadıklarını bildirdi.

16.07.2016 03:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversitelerarası Kurul Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, bölücü terör örgütü FETÖ/PDY'nin darbe girişimini şiddetle kınadıklarını bildirdi.

Özer, yaptığı yazılı açıklamada, özgürlüğün sesi olan üniversitelerin bu durumu kabul etmesinin mümkün olmadığını belirtti.

Darbe girişiminde bulunanların millete hesap vereceğini vurgulayan Özer, şunları kaydetti:

"Üniversitelerarası Kurul olarak, milletimizin iradesine ve demokrasimize karşı yapılan bu çirkin ve kabul edilemez girişimi şiddetle kınıyoruz. Tüm üniversitelerimizi, millet iradesine, demokrasimize ve ülkemize karşı yapılmak istenen bu kabul edilemez girişime karşı çıkmaya, vatanımıza, bayrağımıza ve yarınlarımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Darbe Girişimine Karşı Ayakta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı
    14:22 Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı

    Yalova Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek C.G'nin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. C.G. ve M.B. gözaltına alındı ve yapılan aramalarda uyuşturucu ile hassas teraziler ele geçirildi. Şüpheliler tutuklandı.

  • Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor
    14:22 Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor

    Balıkesir'in Edremit körfezi ilçelerinde üretilen zeytin sütü, organik yöntemlerle elde edilen özel bir yağdır. Zeytinler taş değirmende ezilerek hiçbir baskı işlemi görmeden damlama yöntemiyle yağ elde edilir. Zeytin sütü, yüksek miktarda E vitamini, A.D.K vitaminleri, polifenoller ve mikro besinler içerir. Kalp damar sağlığına, kötü kolesterolü düşürmeye ve yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcıdır. Zeytin sütü, saflık ve temizlik anlamında kullanılan özel bir zeytinyağıdır ve doğal yollarla üretilip paketlenir.


Advertisement