Türkiye'de Aynı Ayda Çekilen İki Farklı Fotoğraf - Son Dakika
Güncel

Türkiye'de Aynı Ayda Çekilen İki Farklı Fotoğraf

Türkiye\'de Aynı Ayda Çekilen İki Farklı Fotoğraf

Türkiye'de bir çok yerde sağanak yağış ve dolu etkili olurken Silifke'de vatandaşlar güneşli ve sıcak havanın keyfini denize girerek çıkardılar.

03.06.2014 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de bir çok yerde sağanak yağış ve dolu etkili olurken Silifke'de vatandaşlar güneşli ve sıcak havanın keyfini denize girerek çıkardılar. Yaşanan farklı havalar fotoğraf karelerine farklı biçimde yansıdı.

Başta İstanbul olmak üzere birçok il ve ilçe yağışlı havanın etkisi altına girerken, hava sıcaklığının 26 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 22 derece ölçüldüğü Silifke’de vatandaşlar denize girerek serinlediler. Güneşli ve sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, Silifke’nin Taşucu ve Atakent Mahallesi sahillerine akın ettiler. Çocuklar kumsalda gönüllerince oynarken, büyükler ise şezlonglarda güneşlenip denize girdiler. Adrenalin tutkunları ise falezlerden denize tehlikeli atlayışlar yaptılar.

Taşucu sahiline gelen bazı vatandaşlar ise yat turları ile maviliklere açılarak Akdeniz’in derin ve serin sularını tercih ettiler.Yaz sıcaklarının geldiğini, bu sıcaklarda denize girerek serinlediklerini söyleyen vatandaşlar, “Türkiye genelinde yağışlar etkili olurken bizler sıcaklardan dolayı Silifke sahillerinde denize girip serinliyoruz. Deniz, Güneş ve kumsalın keyfini sürüyoruz. Çok şanslıyız” diye konuştular.

MURAT ŞENGİ

MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye'de Aynı Ayda Çekilen İki Farklı Fotoğraf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement