TÜRKİYE'DE BİR İLK GERÇEKLEŞİYOR - Son Dakika
Advertorial

TÜRKİYE'DE BİR İLK GERÇEKLEŞİYOR

TÜRKİYE\'DE BİR İLK GERÇEKLEŞİYOR

Yayıncılığın zorluklarını, yenilikleri, fırsatlarını ve başarı hikayelerini konuşmak için dijital reklamcılığın önde gelen isimleri bir araya geliyor.

23.04.2015 16:48  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Bu sene bir ilki gerçekleştirilecek olan DisplayTurkey etkinliğiyle yayıncılığın temel gelir modeli olan display reklamlarıyla ilgili birçok konuda profesyonellerin konuşması, sunumlar ve paneller yer alacak.

6 Mayıs 2015'de Tekfen Tower Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan bu etkinlikte Adserver kullanımı, Google reklamları, oyun önü ve video önü reklamcılığı, sayfa görüntülenmenin önemi ve etkili trafik elde etmenin incelikleri gibi daha birçok önemli konuya değinilecektir.

Pradma, ListeList, ve EticaretMag 'in Kurucusu Ahmet Kırtok, tamindir.com Kurucu ve CEO 'su Caner Bayraktar, Medyanet İş Geliştirme Direktörü Doğuş Yıldırım, haberler.com Reklam Direktörü Esra Şimşek, Sociomantic Ticari Direktörü Gözde Alemli, RTB House Ülke Direktörü Okay Tuğ, Fox International Dijital Medya Direktörü Evren Unal, Netcom Medya Direktörü Zeynep Taptık Bilgen ve daha birçok önemli konuşmacı Displayturkey 'de deneyimlerini paylaşıyor olacak.

Daha Ayrıntılı Bilgi İçin:
Özgür Ekinci
Display Turkey CEO

Tel: +90 (212) 924 28 31
E-Posta: displayturkey@maxad.co

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Advertorial TÜRKİYE'DE BİR İLK GERÇEKLEŞİYOR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement