Türkiye'de Bir İlk: "SON" Dizisi Amerika'da - Son Dakika
Güncel

Türkiye'de Bir İlk: "SON" Dizisi Amerika'da

Türkiye\'de Bir İlk: "SON" Dizisi Amerika\'da

Türk dizilerinin dünya çapındaki başarılarına bir yenisi eklendi.

05.03.2015 14:34  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen Son dizisinin Amerikan uyarlaması Runner'ın çekimleri 27 Mart'ta Chicago'da başlıyor.

Senaryosunu Berkun Oya'nın yazdığı ve Amerika'da uyarlaması yapılan ilk Türk dizisi olan Son'un Amerikan versiyonu; Desperate Housewives, Grey's Anatomy, Lost gibi ünlü dizilerin kanalı ABC'de Runner adıyla ekrana gelecek.

2012 yılında atv'de ekrana gelen Son disizinin Amerikan uyarlaması Runner'ın çekimleri Mart sonunda Chicago'da başlayacak. Runner'ın başrollerinde Görevimiz Tehlike- Hayalet Protokol filmiyle tanınan Paula Patton; CSI Miami'nin yıldızı Adam Rodriguez ve The Killing dizisindeki performansıyla dikkat çeken Brent Sexton yer alacak. 2003 yapımı Identity filminin de senaryo yazarı olan Michael Cooney'nin senaryolaştırdığı Runner'ın yönetmenliğini ise Michael Offer üstleniyor.

20th Century Fox ve ABC Studios'un ortak projesi olan Runner, uçak kazasında öldüğünü zannettiği kocasının yaşadığını öğrenen Lauren Marks (Paula Patton)'ın bu gerçeği öğrendikten sonra değişen hayatını konu alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'de Bir İlk: 'SON' Dizisi Amerika'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement