Türkiye'de "Huzur" Operasyonu" - Bolu/ - Son Dakika
Güncel

Türkiye'de "Huzur" Operasyonu" - Bolu/

Kocaeli ve Bolu'da gerçekleştirilen "Huzur" operasyonunda, sabit yol uygulaması ve eğlence mekanları ile umuma açık yerlerde denetim yapıldı.

10.12.2016 00:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli ve Bolu'da gerçekleştirilen "Huzur" operasyonunda, sabit yol uygulaması ve eğlence mekanları ile umuma açık yerlerde denetim yapıldı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla il merkezindeki kapalı ile açık eğlence mekanları, parklar, kafeteryalar, caddeler, ara sokaklarda ve kentin giriş çıkış noktalarında geniş çaplı asayiş uygulaması yapıldı.

İki aşamalı olarak gerçekleştirilen operasyonun ilk bölümünde yaklaşık 110 polis memurunun 34 farklı noktada yaptığı uygulama kapsamında kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, terörle mücadele, asayiş ve trafik ekipleri şehrin giriş ve çıkış noktalarında oluşturdukları kontrol noktalarında durdurdukları araçlar ile sürücüler üzerinde inceleme yaptı.

Operasyonun ikinci bölümünde ise kentte bulunan kafeteryalar, internet kafeler, kahvehaneler, parklar ve tüm umuma açık mekanlarda denetleme yapıldı.

Denetimler sırasında şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgulaması yapıldı.

Öte yandan, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ekipleri tarafından yapılan uygulama kapsamında dedektör köpek Sezar, şüphelenilen araçlarda arama yaptı.

Türkiye\'de "Huzur" Operasyonu" - Bolu/
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'de 'Huzur' Operasyonu' - Bolu/ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement