Turkiye'de İlk Defa Gazze İle İlgili Dizi Cekiliyor.. - Son Dakika
Dizi

Turkiye'de İlk Defa Gazze İle İlgili Dizi Cekiliyor..

Turkiye\'de İlk Defa Gazze İle İlgili Dizi Cekiliyor..

Arap dünyasında simdi den beklenen diziler arasına gıren Ezra dizisi fanları olusmaya başladı.

10.12.2014 13:44  Güncelleme: 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ezel'den bilinen İsmail Filiz hayarnalrı dısında Yusuf Cım ve Ruveyda Oksuz ikilisi dizi sektorunde farklı bir soluk getirecekler..

Multecı sahnlerınde oldukca zorlanan ekıp macera dolu cekımlerde hem eglenerek hemde soguk havalarda zorlanarak cekımlere devam edıyorlar.. Set'deki cekımlerını an ve an sosyal medya da paylaşasan ekibi fanları set ziyaretleri gerceklestırdı.

"EZRA" 16 ARALIK SALI AKŞAMI SHOW TV'DE BAŞLIYOR!

Show TV'nin iddialı dizisi, yapımcılığını Leo Media Company'nin üstlendiği "Ezra", 16 Aralık Salı akşamı saat 20.00'de ilk bölümüyle ekrana merhaba diyecek.

Ezra'nın Show TV'de yayınlanan tanıtımları büyük ilgi görüyor ve sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor. Rap müziğin başarılı ismi Ceza'nın sevilen şarkısı "Holocaust" eşliğinde, Show TV'de ekrana gelen Ezra'nın heyecan dolu yeni tanıtımı ise, kısa sürede herkesin ilgi odağı oldu.

Dizinin senaryosunda seyirci adeta yeni bir serüvenin içerisine sürüklenecek. Dizide; Ezra, Gazzeli dünyalar güzeli bir kız. Çocukken yetimhaneden çalınan küçük kız kardeşinin izini İtalya'da bulunca, onun yanına gitmek için Gazze'den kaçıyor. Ancak, bindiği mülteci teknesi Kıbrıs açıklarında batınca, teknedeki bütün mülteciler ölüyor ve bir tek Ezra kurtuluyor. Ezra'yı kurtaran dünyanın en zengin işadamlarından Çahangir Hüseyinov, daha ilk görüşte bu dünya güzeli deniz kızı Ezra'ya aşık oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Dizi Turkiye'de İlk Defa Gazze İle İlgili Dizi Cekiliyor.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement