Türkiye'deki Elektrik Kesintileri - Son Dakika
Yerel

Türkiye'deki Elektrik Kesintileri

Tatvan ilçesindeki esnaflar, Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisinden dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek, sorunun en kısa zamanda giderilmesini istedi.

31.03.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatvan ilçesindeki esnaflar, Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisinden dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek, sorunun en kısa zamanda giderilmesini istedi.

Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle sorun yaşadıklarını belirten esnaflardan Hakan Doğan, kesinti nedeniyle iş yapamadıklarını söyledi.

Elektrik kesintisinin nedeni hakkında bilgi sahibi olamadıklarını dile getiren Nihat Koç da "Cep telefonu ve aksesuarları satış mağazası işletiyorum. Elektrik kesintisinden dolayı sistemlerimiz çalışmıyor ve bu nedenle gün boyunca hiç satış yapamadık" dedi.

Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski Başkanı Nevzat Turgut ise kar ve olumsuz hava koşullarının yaşandığı dönemlerde bile kesintilere çare bulunduğunu anımsatarak, "Şu anda hava çok güzel ve hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen elektriklerin kesik olması tüketicileri sonsuz derecede üzdü. Türkiye'de elektriği iki kat daha fazla fiyatla alıp tüketiyoruz. Yine de elektriksiz kalıyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, elektrik kesintisinden dolayı trafik akışında sıkıntılar yaşanırken, resmi kurum ve hastanelerde jeneratörlerle enerji ihtiyacı karşılanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye'deki Elektrik Kesintileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement