Türkiye'deki Gazzeli Yaralılardan 1'i Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Türkiye'deki Gazzeli Yaralılardan 1'i Hayatını Kaybetti

Türkiye'ye getirilen Gazzeli yaralılardan birinin yapılan müdahalelere rağmen tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

18.08.2014 18:55  Güncelleme: 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail'in saldırılarında yaralanan ve tedavisi Türkiye'de devam eden Gazzelilerden birinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, tedavi için Türkiye'ye getirilen Gazzeli yaralıların sağlık durumlarına ilişkin bilgi verildi.

Yoğun diplomatik çalışmalar sonucu Gazze'den getirilen 25 yaralıdan 23'ünün tedavisinin sürdüğü belirtilen açıklamada, İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi tamamlanan bir kişinin taburcu edildiği bildirildi.

Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Abdallah Gamal ABD Raboh'un ise tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ankara Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 16 yaralı bulunmaktadır. Yaralılardan 8'i ameliyat edilmiş, 7'sinin rutin takibi devam etmekte, biri ise yoğun bakım ünitesinde tedavi görmektedir. Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 3,  Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2 yaralının tedavisi devam etmektedir. İstanbul Pendik eğitim ve Araştırma Hastanesindeki 2 yaralının rutin tedavileri ise sürmektedir. Vefat eden Abdallah Gamal ABD Raboh'ın cenazesi ve refakatçisinin Gazze'ye nakli için gerekli girişimler başlatılmıştır." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'deki Gazzeli Yaralılardan 1'i Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement