Türkiye'deki Orta Asya Türkleri Terörü Kınadı - Son Dakika
Yaşam

Türkiye'deki Orta Asya Türkleri Terörü Kınadı

Türkiye’de yaşayan Orta Asya Türkleri, terörü kınamak ve her zaman Türkiye’nin yanında olduklarını göstermek için İstanbul’un Üsküdar ilçesinde toplanarak seslerini duyurmaya çalıştılar

24.01.2017 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de yaşayan Orta Asya Türkleri, terörü kınamak ve her zaman Türkiye'nin yanında olduklarını göstermek için İstanbul'un Üsküdar ilçesinde toplanarak seslerini duyurmaya çalıştılar

Türkiye\'deki Orta Asya Türkleri Terörü Kınadı
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Yaşam Türkiye'deki Orta Asya Türkleri Terörü Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Baharın Gelişiyle Bingöl'deki Menderesler Göz Kamaştırıyor
    17:27 Baharın Gelişiyle Bingöl'deki Menderesler Göz Kamaştırıyor

    Bingöl'de bahar aylarının gelmesiyle birlikte, ovalar içinde bulunan menderesler görsel şölen sunuyor. Solhan ilçesi ve Muş ili sınırları arasında bulunan ovadaki akan menderesler, dron ile görüntülendi. Akan mendereslerin etrafında otlanan hayvanlar ile yeşil doğalın birleşmesi görsel şölen sunuyor.

  • Aksaray'da Bayram Tatilinin Bitmesiyle Trafik Denetimleri Gerçekleştirildi
    17:22 Aksaray'da Bayram Tatilinin Bitmesiyle Trafik Denetimleri Gerçekleştirildi

    Aksaray'da bayram tatilinin bitmesinin ardından yaşanan trafik yoğunlukları ve oluşabilecek olumsuzluklara karşı şehir genelinde 3 farklı trafik denetimi gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi tarafından yapılan denetimlerde, emniyet kemeri kullanımı, güvenli yaya ve okul geçidi kullanımı ile güvenli servis taşımacılığı ve diğer okul güvenliği konularında kontroller yapıldı. Sürücüler trafik kuralları ve seyahat güvenliği konusunda uyarıldı ve denetim faaliyetlerinin devam edeceği açıklandı.

  • Samsun'da minibüs ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı
    17:19 Samsun'da minibüs ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı

    Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, minibüs ile otomobil çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Elif Dikici ve Beyza Dikici yaralandı. Yaralılar, ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Kocaeli'de 8 Katlı Bina Alev Alev Yandı
    17:08 Kocaeli'de 8 Katlı Bina Alev Alev Yandı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir binanın bahçesinde bulunan atıkların alev alması sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle 8 katlı bina tahliye edildi ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olayla ilgili polis inceleme başlattı.

  • Edirne'de sahipsiz köpeklerin saldırısında yaşlı kadın yaralandı
    17:08 Edirne'de sahipsiz köpeklerin saldırısında yaşlı kadın yaralandı

    Edirne'nin Kurtuluş Mahallesi'nde yaşayan 75 yaşındaki Zehra Oluçay, sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerden kaçmaya çalışırken düşen yaşlı kadın, başını apartmanın merdivenlerine vurarak yaralandı. Komşularının yardımıyla köpeklerden kurtulan Oluçay, hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Olayın ardından Oluçay ve mahalle muhtarı, yetkililerin sahipsiz köpekler konusunda önlem almasını talep etti.

  • Özel çocuk Efe Cuma, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından polis oldu
    16:51 Özel çocuk Efe Cuma, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından polis oldu

    Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, polis olmayı hayal eden özel çocuk Efe Cuma için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Efe Cuma, polis üniforması giydirilerek polis aracı içerisinde gezdirildi ve polis araçlarını inceleme ve siren çalma şansı buldu. Bu etkinlik, toplumda özel ihtiyaçlı bireylerin sosyal hayata katılımının önemine dikkat çekti.

  • Artvin'de yiyecek arayan ayılar kayak tesisinde zarar verdi
    16:49 Artvin'de yiyecek arayan ayılar kayak tesisinde zarar verdi

    Artvin'de yiyecek arayan ayılar, kayak tesisindeki yapıların kapı ve pencerelerini kırarak eşyalara zarar verdi. Ayılar, 7 yapının kapı ve pencerelerini kırarken, ahşap ve prefabrik yapılarda yiyecek arayışı sırasında eşyalara da zarar verdi. Hasar tespitinin ardından tadilat çalışmalarına başlandı.

  • İzmit'te bir binanın bahçesinde yangın çıktı, bina tahliye edildi
    16:47 İzmit'te bir binanın bahçesinde yangın çıktı, bina tahliye edildi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan 8 katlı bir binanın bahçesinde bulunan atıkların alev alması sonucu yangın çıktı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, binayı tahliye etti ve yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Alanya'da çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    16:43 Alanya'da çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangın nedeniyle iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

  • İzmit'te bir iş yerinin deposunda yangın çıktı
    16:34 İzmit'te bir iş yerinin deposunda yangın çıktı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, bir iş yerinin deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda, 8 katlı apartmanın zemin katında faaliyet gösteren bir firmanın yetkili servisine ait içerisinde elektronik malzemelerin bulunduğu depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle yoğun duman oluştu. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, hasar gören depo kullanılamaz hale geldi.

  • Down Sendromlu Genç Oğuzhan'ın Gasp Edilen Telefonu Polis Tarafından Teslim Edildi
    16:32 Down Sendromlu Genç Oğuzhan'ın Gasp Edilen Telefonu Polis Tarafından Teslim Edildi

    Edirne'de yaşayan Down sendromlu genç Oğuzhan Akman'ın cep telefonu ve parasını gasp eden şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Polis, gasp edilen telefonu bulup Oğuzhan'a teslim etti. Olayın ardından Oğuzhan'ın mutluluğu gözlerinden okundu. Şüphelinin daha önce de 3 engelli vatandaşı gasp ettiği ortaya çıktı. Şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Oğuzhan'ın babası ve çevre esnaf, polis ekiplerine teşekkür etti.

  • Kastamonu'nun Cide ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    16:30 Kastamonu'nun Cide ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Kastamonu'nun Cide ilçesinde çıkan orman yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangın, Cide ilçesine bağlı Yenice Karakiraz mevkiinde meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve arazöz ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale etti ve yangın kontrol altına alındı.


Advertisement