Türkiye'deki Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Türkiye'deki Terör Saldırılarına Tepkiler

Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ali Musa Bina, Van, Elazığ ve Bitlis'teki terör saldırılarını kınayarak, terör örgütlerinin er ya da geç 81 ilde 79 milyon vatandaşın karşısında diz çökeceğini ve aman dileyeceğini kaydetti.

19.08.2016 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ali Musa Bina, Van, Elazığ ve Bitlis'teki terör saldırılarını kınayarak, terör örgütlerinin er ya da geç 81 ilde 79 milyon vatandaşın karşısında diz çökeceğini ve aman dileyeceğini kaydetti.

Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Bina, yaptığı yazılı açıklamada, insani değerleri hiçe sayan terör eylemlerini lanetlediklerini kaydederek, 15 Temmuz darbe girişimini bertaraf eden Türk milletinin yeniden devreye sokulan terör eylemlerinin de üstesinden geleceğini ifade etti.

Terör örgütlerinin, 7 Ağustos'taki Yenikapı mitingiyle ortaya çıkan birlik ve beraberlik ortamının yıkmaya çalıştığını savunan Bina, "Biz bu oyunları daha önce de gördük. Bu ihanet şebekesinin terör eylemleri yanında suni gerilim alanları oluşturmak ve eski ayrışma hatlarını yeniden devreye sokmak gibi geride bıraktığımız oyunları tekrar sahneye koymaya çalıştıklarını da biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) kanlı darbe girişiminin millet tarafından püskürtülmesinin ardından PKK'nın devreye sokulduğunu dile getiren Bina, şunları kaydetti:

"Bir ayı aşkın bir süredir yaşadığımız olaylar, terör koalisyonunun, vahşi üst aklının ve terörden beslenen çevrelerin deşifre olmasını sağlamıştır. Küresel şebekelerin hizmetkarı tetikçi terörist ve hainlerin maskesi düşmüş, terör koalisyonunun Türkiye'nin iradesini ve egemenliğini emperyalist efendilerine teslim etme çabaları gözler önüne serilmiştir. Bölgesinde ve dünyada 'söz sahibi' değil, sömürgeci Batı'nın 'emir kulu' bir Türkiye'nin peşinde olan terör örgütleri, genetik kod ayarları bozuk ayarsızlar, milletin değerlerinden kopuk alçaklar er ya da geç 81 ilde yüreklerini birleştiren 79 milyon vatandaşımız karşısında diz çökecek, aman dileneceklerdir."

"Saldırılar darbe girişiminden ayrı düşünülemez"

Anadolu Gençlik Derneği İzmir Şube Başkanı Fatih Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, darbe girişiminin ardından emperyalist güçlerin Türkiye'ye yönelik saldırılarının devam ettiğini, peş peşe meydana gelen saldırıların 15 Temmuz darbe girişiminden ayrı düşünülemeyeceğini kaydetti.

Yılmaz, Türkiye'nin müttefik olarak nitelendirdiği ülkelerin Türkiye'nin kuyusunu kazdığını savunarak, darbe girişiminden sonra Batı'ya güvenilmemesi gerektiğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'deki Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement