Türkiye'den Dünyaya Sıradışı Yarışma 'CEVAP Sende' Mıpcom'da - Son Dakika
Güncel

Türkiye'den Dünyaya Sıradışı Yarışma 'CEVAP Sende' Mıpcom'da

Türkiye\'den Dünyaya Sıradışı Yarışma \'CEVAP Sende\' Mıpcom\'da

Endemol Shine Türkiye'nin, 'Cevap Sende' adıyla ilk kez Türkiye'de izleyiciyle buluşturduğu sıradışı yarışma programı 'People Choice' dünya pazarında görücüye çıkıyor.

02.10.2015 14:32  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'People Choice' 5 ile 8 Ekim tarihleri arasında Cannes'da düzenlenecek ve Türkiye'nin onur konuğu olduğu 'dünyanın en büyük eğlence ve içerik pazarı fuarı' MIPCOM'da, 'Cevap Sende Türkiye' stüdyosundan görüntülerle dünyaya tanıtılacak.

REKOR ÜZERİNE REKOR KIRDI

Yayınlandığı ilk bölümüyle izleyiciler tarafından büyük ilgi gören 'Cevap Sende' dünyaya örnek olacak başarılara imza attı. Stüdyodaki yarışmacıların yanı sıra ekran başındaki izleyicinin de cep telefonu veya tablet bilgisayarına yüklediği 'Cevap Sende' uygulaması sayesinde yarışıp kazandığı 'Cevap Sende' ilk bölümü yayınlandığında Apple, Facebook ve Twitter sunucularını kilitledi.

505 BİN KİŞİ UYGULAMAYI YÜKLEDİ

'Cevap Sende' uygulaması, programın yayına girmesiyle "En çok indirilen ücretsiz uygulamalar" listesinde üst sıralara yükseldi, YouTube'dan sonra 6. sıraya yerleşerek, Twitter uygulamasını geçti.

Uygulamayı ilk gün, 140 bin kişi indirdi. 80 binden fazla izleyicinin uygulamada sorulan her soruya aynı anda yanıt verdiği yarışmada, giriş yapan ama yoğunluktan dolayı uygulamayı indiremeyen 320 bin civarı izleyici tespit edildi. Kısa sürede uygulamayı yükleyenlerin sayısı 505 bin'e çıktı. Uygulama, program yayında olmadığı haftalarda da en çok indirilen uygulamalar arasında. Kullanıcılar, eğlenceli tercih sorularına cevap vererek Türkiye'nin cevaplarını belirlemeye devam ediyor.

İLK KEZ TÜRKİYE'DE YAYINLANDI

Sunuculuğunu Anıl İlter'in üstlendiği, tüm dünyadan önce ilk kez Türkiye'de yayınlanan, izleyiciyi, tahmin, bilgi ve öngörüsünü sentezlemeye davet eden 'Cevap Sende' benzeri olmayan formatıyla dikkat çekiyor. 'Cevap Sende' salı akşamları atv ekranında izleyicisiyle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'den Dünyaya Sıradışı Yarışma 'CEVAP Sende' Mıpcom'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement