Türkiye'den Ömer Günyaz ve Sıla Yücesoy'u Seçti - Son Dakika
Güncel

Türkiye'den Ömer Günyaz ve Sıla Yücesoy'u Seçti

Türkiye\'den Ömer Günyaz ve Sıla Yücesoy\'u Seçti

Ömer Günyaz ve tasarım dahisi Sıla Yücesoy, dünyaca ünlü ayakkabı markası CAT'in Earthmovers (Dünyayı Şekillendirenler) Projesi'nde yer alıyor.

02.02.2016 13:58  Güncelleme: 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü ayakkabı markası CAT'in, genç yetenekleri desteklemek üzere başlattığı Earthmovers (Dünyayı Şekillendirenler) Projesi; yaptığı işe ruhunu katan, kendini hayallerine adayan, kısacası hayatın içinde fark yaratanları tüm dünyada bir araya getiriyor. Bu büyük projede Türkiye'den de iki isim yer alıyor. Yaptıkları işte yetenekleri ve özgün çalışmalarıyla fark yaratan Ömer Günyaz ve Sıla Yücesoy Türkiye'nin yeni Earthmovers Ekibi'ni oluşturdu.

Türkiye'de parkur sporu denince akla gelen ilk isim Ömer Günyaz, 2000'lerin başından bu yana profesyonel olarak ekstrem sporlarla ilgileniyor. Yaptığı öncü girişimlerle Türkiye'de bu kültüre yön veren, yerli ve yabancı birçok projede performans hazırlayan genç yetenek, bu alanda eğitimler de veriyor.

Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı mezunu Sıla Yücesoy ise MSÜ Devlet Konservatuvarı'nda gördüğü piyano eğitimi sırasında mühendislik okumak ve müziğe devam etmek arasında gidip gelirken grafik tasarımla tanıştı. Hareketli görüntü tasarımcısı Sıla Yücesoy, kurucusu olduğu Pigeoning Studio'da animasyon ve illüstrasyon çalışmalarını paylaşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'den Ömer Günyaz ve Sıla Yücesoy'u Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement