"Türkiye Ekonomisine Genel Bakış ve Alternatif Finansman Yöntemleri" Konferansı - Son Dakika
Yerel

"Türkiye Ekonomisine Genel Bakış ve Alternatif Finansman Yöntemleri" Konferansı

ING Bank Ticaret Finansman Grubu Müdürü Tülin Cevizci, Avrupa'da çok güçlü olan ING Bank'ın kuvvetini Türkiye'de de kullanmak istediklerini söyledi.

17.10.2012 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ING Bank Ticaret Finansman Grubu Müdürü Tülin Cevizci, Avrupa'da çok güçlü olan ING Bank'ın kuvvetini Türkiye'de de kullanmak istediklerini söyledi.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nca (TSO) organize edilen, "Türkiye Ekonomisine Genel Bakış ve Alternatif Finansman Yöntemleri" konulu konferans, TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Konferansa konuşmacıolarak katılan ING Bank Ticaret Finansman Grubu Müdürü Tülin Cevizci, bankasının Türkiye'ye geldikten sonra altyapı çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamladığını belirtti.

Son iki yıldır ING Bank'ın sektörlere yönelik özel çözümler geliştirerek, Türkiye'nin genel ekonomik gidişatına yerelde çözümler ürettiğini ifade eden Cevizci, bankanın ekonomiye katkı sağlayarak büyümeyi sürdürdüğünü vurguladı.

Dünyadaki ekonomilere katkı sağlayan en önemli faktörlerin uzun vadeli mal değişimi ve değiş tokuşun yanı sıra hizmet ihracatının olduğuna değinen Cevizci, şöyle konuştu:

"Biz Türkiye olarak mal tarafında iyiye gidiyoruz ama hizmet tarafında da çok iyiyiz. Müteahhit firmalarımız inşaat, makine sektöründe uluslararası piyasada bir isme sahipler. Bu kalıcı olarak da gelişiyor. Avrupa'nın kendi içindeki ticaret yoğunlaşması biraz daha Uzak Doğu'ya, Afrika ülkelerine doğru kayıyor. Aslında bizim ülkemizin genel stratejik planına baktığımızda bunların göz önüne alındığını görürüz. Avrupa'da çok güçlü olan ING Bank'ın kuvvetini Türkiye'de kullanmak istiyoruz. Çünkü ING, Avrupa'da ve Uzak Doğu'da çok güçlü bir banka. Oradaki kullandığımız ürünleri sahip olduğumuz bilgi birikimini sizlerle paylaşmak istiyoruz."

ING'nin dünyada 150 yıldır bankacılık, sigortacılık alanında faaliyet gösteren bir banka olduğunu vurgulayan Cevizci, şunları kaydetti:

"ING, Türkiye'de Oyak Bank'ı satın alarak yerel bazda aktif olmaya başladı. Hedeflerimiz büyük. Türkiye'de olabilecek en yüksek reytinge sahip bir banka. 300'den fazla şubemiz var. Dolayısıyla bir segment ayrımı olmadan, büyük küçük demeden tüm işletmelere kendi özelinde çözümlerle destek vermeye çalışıyoruz. Türkiye ticaretinin yoğunlukta bulunduğu hemen hemen bütün ülkelerde varız. Bizde bunları kullanarak sizin işlemlerinize daha yakın çözümler ürütme niyetindeyiz."

Muhabir: Ferhat Barulay/ İsmail Çimen

Yayıncı: Murat Taydaş - ÇORUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Türkiye Ekonomisine Genel Bakış ve Alternatif Finansman Yöntemleri' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement