Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor, Brezilyalı Ashlei Nemer’i kadrosuna kattı.

25.12.2014 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden İnegöl Belediye spor, Brezilyalı Ashlei Nemer'i kadrosuna kattı.

Ligdeki ikinci sezonunda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren turuncu-lacivertli ekibin, Kübalı oyuncuları İsmael Fernandes Luka ve Raydel Poey Romero'dan yüzü gülmezken, yolların ayrıldığı bu isimlerin yerine yeni bir yabancı oyuncu ile sözleşme imzaladı. Bir süreden beri temas halinde olunan, Rusya Süper Lig'in ardından yarım sezondur Brezilya Süper Ligi'nde oynayan Ashlei Nemer ile her konuda anlaşma sağlanarak İnegöl'e davet edildi. Deneyimli isim ile İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş'ın makamında düzenlenen törenle sözleşme imzalandı.

AKTAŞ: "SPOR YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR"

İmza töreninde konuşan İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, "İnegöl'ü ticarette, ekonomide, kültür sanatta geliştirmeye çalışırken, beraberinde spor yatırımlarımız devam ediyor. Sporu özellikle çeşitlendirmeye çalışıyoruz. Bu manada da salon sporlarına çok önem veriyoruz. Voleybolla alakalı 2009 yılında gerekse de Belediyespor uygulamasıyla başlattığımız hamleyi hepiniz biliyoruz. Yaklaşık 5 yıl oldu ve hamdolsun güzel işlere imza attık. Voleybol ana branşımız ve şu anda da 1. ligde iki yıldır mücadele eden bir takımımız var. İlk yarısı Pazar günü itibariyle sona erdi ve 9. sırada ilk yarıyı tamamladık. Tabi süreç devam ediyor. Bizim voleybolda önümüzdeki yıllarla alakalı Avrupa kupalarında oynamak gibi bir hedefimiz var. İnegöl'ün ismini sadece futbolda, mobilyada, köftede değil, voleybol sporunda da Avrupa ve dünya sathında duyurmak gibi bir hedefimiz var. Tabi bununla alakalı da gerekli takviyeleri, atılımları yapmaya çalışıyoruz. Hepinizin bildiği gibi sene başında iki Kübalı, bir de Estonyalı olmak üzere 3 oyuncuyla anlaşmıştık. Fakat Kübalılarla alakalı yaşadığımız sıkıntıyı biliyorsunuz. Biz de hemen yaptığımız çalışmalar neticesinde az önce sözleşmeyi imzaladığımız 1980 doğumlu Ashlei Nemer arkadaşımızla bir anlaşma yaptık. Ashlei gerçekten kariyeri çok zengin bir sporcu. 2009-2011 yıllarında da Galatasaray'da 2 sezon oynamış bir arkadaşımız. Romanya liginde oynarken Challenge Kupasında en skorer oyuncu seçilmiş ve Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda 2011 yılında da ikinci olan takımın önemli oyuncularından bir tanesiymiş. Ben bu vesileyle bu transferin hem kendisine hem de bizlere hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

"ÜÇÜNCÜ YABANCI TRANSFERİMİZ OLACAK"

Yapılacak transferler hakkında da bilgiler veren Aktaş, "Muhtemelen üçüncü yabancı transferimiz olacak. Biliyorsunuz 3 yabancı oyuncu hakkımız var. Ashlei Nemer'in katılmasıyla beraber gelecek üçüncü oyuncumuzla ikinci yarıda iyi bir performans sergileyip, ilk 8 arasında yer almayı çok arzu ediyoruz. Ama en azından düşmeyle alakalı herhangi bir korku yaşamak istemiyoruz. Onu özellikle ifade edeyim" diye konuştu.

Ashlei Nemer ise, Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Kulübümüz için en iyisini yapmaya çalışacağım. Kort içinde ve kort dışında belediye için, kulüp için ve kulübün başarısı için, kulübün ihtiyaçlarını karşılamak için elimden gelen her şeyi yapacağım. İnşallah bu sezonun sonunda da başarılı bir şekilde tamamlamış oluruz. Kort içinde ve kort dışında bunu sağlamak için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu
    18:20 İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu

    Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda İstanbul Çekmeköy İESK, final maçında Denizli Yukatel İESK'yi yenerek şampiyon oldu. İstanbul temsilcisi, müsabakayı 3-0 kazandı.

  • Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü
    18:19 Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

    Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve yarı sahada taktik çalışmasıyla tamamlandı.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi
    18:19 Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi

    İstanbul'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'nda, Ali Koç'un istifası ana gündem maddesi oldu. Toplantıya katılan 18 kulübün 15'i, Ali Koç'un istifasını reddederek başkanlık görevine devam etmesine karar verdi.

  • Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı
    18:18 Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı

    Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde 2. Amatör Küme Ereğli Grubu'nda oynanan bir karşılaşmada cezalı futbolcu oynatan kulüp, hükmen mağlup sayıldı. Zonguldak Futbol Disiplin Kurulu, yapılan itirazı kabul ederek kararını oy birliğiyle verdi. Cezası bitmeden müsabakada oynatılan oyuncu nedeniyle Cumaspor, 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve oyuncuya 8 maç daha ceza verildi. Ayrıca, Cumasporlu Yönetici Ümit Üstün'e de 60 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

  • Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı
    18:06 Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı

    Samsun'da polis ekipleri, trafik kuralları konusunda bilgilendirme çalışması yaparak, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin oluşturulması için çaba sarf etti. İl merkezinde 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Denetim ve bilgilendirme faaliyetlerinin sürekli olarak devam edeceği belirtildi.

  • Antalya Grand Slam Judo Turnuvası Başladı
    18:05 Antalya Grand Slam Judo Turnuvası Başladı

    Dünyanın en prestijli judo turnuvalarından Antalya Grand Slam, Antalya'da başladı. Türkiye'yi 21 kadın ve 25 erkek sporcu temsil ediyor. Turnuvaya 93 ülkeden toplam 652 sporcu katılıyor. İlk gününde 48, 60, 66 kiloda müsabakalar yapıldı. Milli judocu Sıla Ersin gümüş, Salih Yıldız ise bronz madalya kazandı. Turnuva 31 Mart'ta sona erecek.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı
    17:57 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı

    Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde düzenlenen Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası'na 27 ülkeden 108 sporcu katılıyor. İlk gün erkekler ve kadınlar bireysel alet elemeleri gerçekleştirdi. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil ediyor. Organizasyon 31 Mart'ta finallerle sona erecek.


Advertisement