Türkiye Finans, 11'inci KOBİ Zirvesi'ne Sponsor Oldu - Son Dakika
Güncel

Türkiye Finans, 11'inci KOBİ Zirvesi'ne Sponsor Oldu

ı Türkiye Finans, 12 – 13 Mart 2015 tarihleri arasında, TOSYÖV, TOBB ve KOSGEB işbirliğiyle, İstanbul Dedeman Otel'de düzenlenen 11'inci KOBİ Zirvesi'ne toplantı sponsoru olarak destek verdi.

14.03.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"KOBİ'lerin Orta Gelir Tuzağı'ndan Kurtulma Stratejileri" ana teması ile düzenlenen zirve iki gün boyunca devam etti. Zirvenin oturum başlıkları arasında ise, '2023 Vizyonu Bağlamında Fırsat ve Tehditler', 'Finansal Çözüm Araçları', 'Üniversite-Sanayi İşbirliği Ar-Ge, İnovasyon', 'İhracat ve Sektörel Çıkış Yolları' ''Yüksek Katma değerli Üretimde Bilişim, Teknoloji, Standart, Kalite, Tasarım ve Marka', 'İhracat ve Sektörel Çıkış Yolları' ve 'Kamu Destek ve Teşvikleri' yer alıyor.

Zirvenin son gününde etkinlikteki desteklerinden dolayı Türkiye Finans'a düzenlenen tören ile plaket takdim edildi. Türkiye Finans KOBİ Bankacılığı Müdürü Salih Öten konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "KOBİ'lerimiz ekonomimizin lokomotifi, can damarıdır. Biz de Türkiye Finans olarak KOBİ'lerimize ürün ve hizmetlerimizle çözümler sunarken bu tür etkinliklerle de kendilerine fayda sağlamaya devam edeceğiz." 626 kişilik satış ekibi ile KOBİ'lere finansal danışmanlık hizmeti verdiklerini belirten Öten, "Müşterilerimize sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizi her geçen gün çeşitlendirerek kredi hacmimizi ve reel sektöre verdiğimiz desteği artırmayı sürdüreceğiz" diyerek sözlerine son verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Finans, 11'inci KOBİ Zirvesi'ne Sponsor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement