Türkiye Finans'a Futbol Dünyasından Bir Transfer Daha - Son Dakika
Güncel

Türkiye Finans'a Futbol Dünyasından Bir Transfer Daha

Brezilyalı ünlü futbolcu Alex De Souza Türkiye Finans'ın reklam kampanyasında oynamak üzere banka ile anlaştı.

10.06.2014 13:50  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Reklam filminin sürpriz ismi ise Samet Güzel...

Brezilyalı Ünlü futbolcu Alex de Souza Türkiye Finans'ın reklam kampanyasında oynamak üzere banka ile anlaştı. Reklamın sürpriz ismi ise filmde Alex'e eşlik edecek olan Samet Güzel. Alex de Souza ve Samet Güzel reklam filminde Türkiye Finans'ın müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği başka bir ürününün tanıtımını yapacak.

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk; Arda Turan ile başladıkları özel reklam kampanyalarına yine tüm dünyada ve Türkiye'de başarısını kanıtlamış Alex de Souza gibi bir isimle devam etmenin banka adına büyük bir katma değer sağlayacağını belirtti. Gürerk sözlerine; "Bu yeni reklam filmimizle müşterilerimize verdiğimiz önemi ve onlara yönelik sunduğumuz çözümleri bir kez daha vurgulamayı hedefliyoruz. Sektöründe referans ve lider marka Türkiye Finans olarak Arda Turan ile başlayan iletişim atağımız Alex de Souza ile devam ediyor. Reklam yıldızlarımızın, herkesin sevgi ve takdirini kazanmış kişiler olmasına azami özen gösteriyoruz." şeklinde devam etti. Derya Gürerk, Alex'in hangi Türkiye Finans ürününün reklamında oynayacağı ile ilgili sorulara ise "bu konunun şimdilik sürpriz olarak kalmasını tercih ediyoruz, çok yakında zaten öğreneceksiniz" şeklinde cevap verdi.

Brezilya'nın ünlü futbol yıldızı Alex de Souza ile çekimleri gerçekleştirilecek reklam kampanyası, Manual Effect reklam ajansının imzasını taşıyor. Kampanyanın yönetmenliğini Doğan Tanyer üstlenirken, çekim ve prodüksiyonları ise Neverland firması gerçekleştirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Finans'a Futbol Dünyasından Bir Transfer Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement