Türkiye Finans Katılım Bankası'nda, Alıcık'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Türkiye Finans Katılım Bankası'nda, Alıcık'a Ziyaret

Türkiye Finans Katılım Bankası\'nda, Alıcık\'a Ziyaret

Family Finans ve Anadolu Finans kurumlarının birleşmesi ile 2005 yılında kurulan Türkiye Finans Katılım Bankası Nazilli Şubesi Müdürü Adem Kartal ile İşletme Bankacılığı yetkilisi Emrah Çakmak Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

22.11.2014 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Family Finans ve Anadolu Finans kurumlarının birleşmesi ile 2005 yılında kurulan Türkiye Finans Katılım Bankası Nazilli Şubesi Müdürü Adem Kartal ile İşletme Bankacılığı yetkilisi Emrah Çakmak Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Nazillide yaklaşık 2 ay önce Türkiye Finans Katılım Bankası Nazilli Şubesi'nin Nazillilere hizmet vermeye başladığını belirten Türkiye Finans Katılım Bankası Nazilli Şubesi Müdürü Adem Kartal Türkiye'nin önde gelen iki büyük grubu olan Boydak ve Ülker Grupları, finans sektöründe hizmet veren kurumları Anadolu Finans ve Family Finans'ı, global ekonomi koşullarına ayak uydurmak ve Türkiye'ye çok daha faydalı olmak için kendi iradeleri ile 30 Aralık 2005 tarihinde Türkiye Finans Katılım Bankası adı altında birleştirildiğini anlattı. 30 Eylül 2014 Tarihinde Nazilli Şubesinin de Nazillilere hizmet vermek için çalışmalarına başladığını belirten Adem Kartal; "TFKB Nazilli'de 279. Şubesi olarak açıldı. Ortaklarımız arasında büyük ortağımız Suudi Arabistan kuruluşlu NCB ve Ülker ile boydak grubu vardır. Şubemiz 8 personel ile askerlik Şubesi'nin hemen yanında tüm Nazilli'yi kucaklayacak şekilde güler yüzlü personeli ile hizmet vermek için kahve içmeye ve taleplerine en hızlı şekilde cevap vermek için beklemektedir" ifadelerini kullandı.

Vizyonlarının Türkiye'de tüm bireysel müşteriler ve şirket sahiplerine ilkeli finansman ve yatırım sağlayarak öncü kaynak olmak olduğunu ifade eden Adem Kartal; "Misyonumuz ise Katılım Bankacılığı prensipleri doğrultusunda, tüketim yerine artı değer oluşturmayı destekleyen faaliyetlerimiz vasıtasıyla ürettiğimiz değeri fon sahiplerimiz, çalışanlarımız ve hissedarlarımız ile adil ve şeffaf bir şekilde paylaşmaktır. Hizmet değer üretme zincirinin her koşulda müşterilerimize istedikleri yer ve zamanda, doğru ürün ve hizmetin sunulması olduğuna; üretilen değerin çalışanlarımızın müşterilerimiz ile sağladığı güçlü etkileşimin ürünü olduğuna; itibarımızın sahip olduğumuz en kıymetli ve yeniden kazanılması en zor varlığımız olduğuna inanıyoruz" dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren, Başkan Alıcık Türkiye Finans Katılım Bankası Nazilli Şubesi Müdürü Adem Kartal ile İşletme Bankacılığı yetkilisi Emrah Çakmak' ı tanımış olmaktan ve Türkiye Finans Katılım Bankası Nazilli Şubesi'nin Nazilli'ye hizmet vermeye başlamış olmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Finans Katılım Bankası'nda, Alıcık'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement