Türkiye Finans KOSGEB İşbirliğiyle İşletmelere Destek - Son Dakika
Güncel

Türkiye Finans KOSGEB İşbirliğiyle İşletmelere Destek

Türkiye Finans, Manisa'nın Soma ve Kırkağaç ile Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ve Akçakale ilçelerinde ekonomiyi canlandırmak üzere harekete geçti.

18.08.2014 22:02  Güncelleme: 22:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, Manisa'nın Soma ve Kırkağaç ile Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ve Akçakale ilçelerinde ekonomiyi canlandırmak üzere harekete geçti.

Esnaf, işletme sahibi veya KOBİ müşterilerine yönelik geliştirdiği çözümlerle sektöre yön veren Türkiye Finans, Manisa'nın Soma ve Kırkağaç ile Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ve Akçakale ilçelerinde ekonomik hayatı canlandırmak amacıyla KOSGEB ile işbirliğine gitti. Türkiye Finans, 16 Temmuz 2014 tarihinde imzalanan "İşletme Sermayesi Kar Payı Desteği Protokolü" ile ticari işletmelere ve esnafa mal ve hizmet alım desteği sağlayarak ekonomiyi canlandıracak. Türkiye Finans Girişimci Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Menduh Kara ve KOSGEB Finansman Daire Başkanı İhsan Özenli tarafından imzalanan protokol kapsamında Manisa ve Şanlıurfa'nın toplam 4 ilçesinde ticari hayatın canlandırılması hedefleniyor.

Türkiye Finans Girişimci Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Menduh Kara protokolle ilgili "Türkiye Finans olarak tüm Anadolu'da işletme sahibi, esnaf ve KOBİ müşterilerini desteklemek amacıyla Sanayi ve Ticaret Odaları ve KOSGEB gibi kurumlarla işbirliğine gidiyor ve müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran çeşitli protokoller imzalıyoruz. Manisa'nın Soma ve Kırkağaç ilçeleri ve Şanlıurfa iline bağlı Ceylanpınar ve Akçakale ilçelerinin de ekonomik faaliyetlerinin geliştirilmesi hedefinden yola çıkarak KOSGEB ile görüşmelerimizi tamamladık ve 16 Temmuz 2014 tarihinde ortak bir protokole imza attık. Bu çerçevede "İşletme Sermayesi Kar Payı Desteği" protokolü ile esnafımıza bir işletmenin ekonomik döngüsünü devam ettirmek için ihtiyaç duyduğu mal ve hizmet alımlarına yönelik destekler sağlayacağız. Türkiye Finans olarak her ölçekteki girişimcilerin gelişmesi ve reel ekonomiye katkı sağlayan birer işletme olması yönünde desteklerimizi sürdürürken, hayatını devam ettirmek için can suyuna ihtiyaç duyan KOBİ'lerin her zaman yanında olmaya devam edecegiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Finans KOSGEB İşbirliğiyle İşletmelere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement