Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim İyi Bir Futbol Ortaya Koyacağız-2- - Son Dakika
Güncel

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim İyi Bir Futbol Ortaya Koyacağız-2-

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim İyi Bir Futbol Ortaya Koyacağız-2-

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim İyi bir futbol ortaya koyacağızTakımın formda olması kadar teknik adamların da formda olması önemlidirCaner'i iştahlı gördümBurası A Milli Takım, onlar da kalburüstü oyuncularCenk Tosun Yenemediysek yarın yenerizÇok güzel bir maç bizi bekliyorSercan SAPANATANMANCHESTER, (DHA)Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İngiltere ile yapacakları hazırlık maçı öncesi milli futbolcu Cenk Tosun ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

21.05.2016 20:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim İyi bir futbol ortaya koyacağız

Takımın formda olması kadar teknik adamların da formda olması önemlidir

Caner'i iştahlı gördüm

Burası A Milli Takım, onlar da kalburüstü oyuncular

Cenk Tosun Yenemediysek yarın yeneriz

Çok güzel bir maç bizi bekliyor

Sercan SAPANATANMANCHESTER, (DHA)

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İngiltere ile yapacakları hazırlık maçı öncesi milli futbolcu Cenk Tosun ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Etihad Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Terim, kariyerinde ilk kez İngiltere'ye karşı mücadele edeceğini belirterek, Umarım yarın bıraktığımız yerden devam ederiz. Tüm takım bir arada olmasak da olanlarla birlikte bu işin üstesinden geliriz. İstatistik her şeyi göstermiyor dedi.

İngiltere Milli Takımı Teknik Direktör Roy Hodgson'ın takıma çok şey kattığını belirten Fatih Terim, Roy'un olduğu her takım, dikkat edilmesi gereken bir takımdır. Biz de elimizdeki en iyi takımı sahaya süreceğiz. Artık geriye sayım başladı. Bundan sonraki her hazırlık maçımız bir öncekinden çok daha ciddi olacaktır şeklinde konuştu.

İYİ BİR FUTBOL ORTAYA KOYACAĞIZ

İngiltere'nin grup maçlarından kayıpsız çıktığını ve 10'da 10 yaptığını hatırlatan Terim, Az gol yiyip, çok gol atan bir takım. Yarın elimizdeki en iyi kadro ile çıkacağız ve iyi bir futbol ortaya koyacağız diye konuştu.

UMARIM YARIN BIRAKTIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDERİZ

Fatih Terim, Türk Milli Takımı'nın İngiltere ile şu ana kadar oynadığı 10 maçta galibiyetinin bulunmamasıyla ilgili bir soru üzerine, şunları söyledi

Şimdiye kadar kazanamamışız. Ben de ilk defa teknik direktör olarak İngiltere'ye karşı oynayacağım. Çok ciddi bir takımla karşılaşacağız. Burak yok, Arda yok, Serdar Aziz yok, Nuri yok. Ama diğer arkadaşlarımızın 20+3 hayali ve ideali için, Türk Milli Takımı'nın kimseden çekinecek, korkacak, neticelerden dolayı kendini üzecek bir durumu yok. Sonuç itibariyle her maçı çok iyi oynayıp amacına ulaşmaya çalışan bir felsefeye sahibiz. Son 1, 1.5 yılda iyi gidiyoruz. Herkes her maçı kazanmak ister. İlk golü de atsın, ikincisini de atsın. Ama onun tesirinin altında kalarak olmaz. O başka bir dönemdeydi. Kaybetme korkusu yaşamadan ciddi hazırlık yapma felsefemiz var. Bu maç da onlardan birisi. Umarım yarın bıraktığımız yerden, tüm takım bir arada olmasak da olanlarla birlikte bu işin üstesinden geliriz inşallah. İstatistik her şeyi göstermiyor.

TAKIMIN FORMDA OLMASI KADAR TEKNİK ADAMLARIN DA FORMDA OLMASI ÖNEMLİDİR

Fatih Terim, Fransa'da düzenlenecek EURO 2016 öncesinde kendisini nasıl hissettiği yönündeki soru üzerine, kendisinin de milli takım gibi turnuvaya hazırlandığını söyledi. Terim, Sigarayı bıraktım. Ben de spor yapıyorum. Takımın formda olması kadar teknik adamların da formda olması önemlidir. Ümit ederim ben de kendimi takımın formuna uydururum. Kendimi üç hanımefendiye teslim ettim. Eşime ve iki kızıma ifadesini kullandı.

CANER'İ İŞTAHLI GÖRDÜM

Terim, Fenerbahçe'de kadro dışı kalan ve yaklaşık 1 aydır idmanlara çıkmayan Caner'in performansıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, Son bir aydır maalesef oynamıyor. Onu da şampiyonaya kadar arkadaşlarımız hazırlayacaklar. Caner bizim için önemli oyunculardan birisi. Dün antrenmanda çok iştahlı gördüm diye konuştu.

Cenk Tosun'un basın toplantısında, yarınki maçın taktiğiyle ilgili söylediklerine de değinen Terim, Cenk heyecanlı. Son seyrettiğimiz analizi, yorumsuz izlettirmiştim ufak tefek dokunuşlarla. Heyecanla bir kısmını anlatmış oldu. Güzel bir espri olarak algılamak lazım ifadelerini kullandı.

BURASI A MİLLİ TAKIM, ONLAR DA KALBURÜSTÜ OYUNCULAR

Deneyimli teknik adam, Avrupa basınında Oğuzhan ve Hakan Çalhanoğlu'nun şampiyonada yıldız adayı olarak gösterilmesiyle ilgili de, Birçok genç arkadaşımız var. Burası bir festival, bu festivalde güzel filmler birinci olur. İnşallah bizim oyuncularımız Avrupa'nın en önemli kulüpleri tarafından istenir. Burası çok önemli bir şans ve platformdur. Ümit ederim bir an evvel sonuç alırlar. Çünkü problemli gitmek onları başka bir dünyaya alıp götürebilir. Biz onlara gereğini söyledik tam motive olabilmeleri için. Türk Milli Takımı oyuncuları bahanelerin arkasına sığınmamayı öğrendiler, profesyonellik böyle bir şey. Bu belki de bazılarının hayatında kendilerine gelmeyecek bir şans. Bunun kıymetini bilmek lazım. Favori İngiltere, Fransa, İspanya, Almanya gibi şeyler duyacağına, kendisinin ve ülkesinin ismini duyacağı bir başarıyı hayal etmeli. Bu istasyon, her zaman trenin duracağı bir istasyon değil. Burası A Milli Takım, onlar da kalburüstü oyuncular.

ÇOK GÜZEL BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR

Basın toplantısına katılan Cenk Tosun, İngiltere ile Türkiye'nin Avrupa'nın en önemli takımlarından ikisi olduğunu ve güzel bir maçın kendilerini beklediğini söyledi.

Beşiktaş ile Süper Lig'de şampiyon olduktan sonra büyük sevinç yaşadıklarını, ancak milli takıma gelirken bunu arkada bıraktıklarını aktaran milli futbolcu, Sadece Avrupa Şampiyonası'nı düşünüyoruz. Ben kendimi hazır hissediyorum. Hocamızın benimle konuşmaları oluyor. Şampiyonaya kadar beni daha da hazır hale getirecek. Her zaman turnuvalarda iyi işler yaptık ifadelerini kullandı

ORTA SAHADA TOP KAPAN TAKIMLAR GENELDE İNGİLTERE'YE ZORLUK YAŞATTILAR

Cenk Tosun, İngiltere'nin zayıf yönlerinin üzerine çalıştıklarını dile getirerek, Orta sahada top kapan takımlar genelde İngiltere'ye zorluk yaşattılar. Biz de bunlarla İngiltere'yi yenmeye çalışacağız. İngiltere'nin bekleri ofansa katılıyor. Onların arkalarına da adam kaçırıp kanatlardan ortalarla veya forvetlerimizi paslarla buluşturup gol atmak istiyoruz diye konuştu.

YENEMEDİYSEK YARIN YENERİZ

Genç futbolcu, Türkiye'nin İngiltere'yi tarihinde hiç yenememesiyle ilgili olarak da, Biz her zamanki gibi maça çıkacağız. Yenemediysek yarın yeneriz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim İyi Bir Futbol Ortaya Koyacağız-2- - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan yangında müstakil ev kullanılamaz hale geldi
    22:48 Karabük'te çıkan yangında müstakil ev kullanılamaz hale geldi

    Hanköy köyünde Ramazan Yazıcı'ya ait 2 katlı müstakil evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kısa sürede büyüyen alevler tüm evi sardı. İhbar üzerine adrese jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Eskipazar Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen yangında ev kullanılmaz hale geldi.

  • Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı
    22:39 Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı

    Antalya'nın Kepez ilçesinde bir iş yerinde çıkan tartışma sonucu, iş yeri sahibinin oğlu olan şüpheli, minibüsle yol kenarında bekleyen 2 kişinin üzerine sürdü. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, diğer kişi yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Gökhan Tepe konseri
    22:39 Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Gökhan Tepe konseri

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda şarkıcı Gökhan Tepe, Merkez Parkı'nda konser verdi. Konseri çok sayıda kişi izledi ve Tepe'nin en sevilen parçalarına müzikseverler eşlik etti. Tepe'nin performansı, dinleyiciler tarafından alkışlandı.

  • Muğla Vali Yardımcısı: Geçen yıl 6,5 milyon turist ağırladık
    22:38 Muğla Vali Yardımcısı: Geçen yıl 6,5 milyon turist ağırladık

    Muğla Vali Yardımcısı Murat Sarı, Muğla'nın geçen yıl yaklaşık 6,5 milyon yerli ve yabancı turisti misafir ettiğini belirtti. Sarı, klasik turizmin yanı sıra kültürel, gastro turizm, spor turizmi ve sağlık turizmi gibi konularda da çalışmalar yaptıklarını ve hedeflerinin daha sürdürülebilir ve gelir getiren bir turizm anlayışını benimsemek olduğunu söyledi. Muğla ve çevresinin antik çağlardan günümüze inanç ve sağlık turizmi açısından önemli bir coğrafya olduğunu vurgulayan MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar ise üniversitenin sürdürülebilir turizmi teşvik etmek için çeşitli projeler yürüttüğünü belirtti.

  • Zeytinburnu'nda motosiklet hırsızlığı kamerada
    22:35 Zeytinburnu'nda motosiklet hırsızlığı kamerada

    İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli 2 hırsız, park halinde bulunan motosikleti çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, 13 Nisan'da Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi Modabağ Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, otomobille sokağa gelen maskeli 2 kişi, Emre Ceylan'a ait olan 34 HTH 390 plakalı motosikleti iterek götürdü. Sabah uyandığında motorunun yerinde olmadığını gören Ceylan, güvenlik kamerasından çalındığını anlayınca polis ekiplerine ihbarda bulundu. Polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.


Advertisement