Türkiye Gazeteciler Federasyonu 52. Başkanlar Konseyi Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Türkiye Gazeteciler Federasyonu 52. Başkanlar Konseyi Toplantısı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) 52. Başkanlar Konseyi toplantısı, Aydın'da yapılacak.

06.10.2016 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) 52. Başkanlar Konseyi toplantısı, Aydın'da yapılacak.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Semra Şener, gazetecilere yaptığı açıklamada, konsey toplantısının, mesleki sorunlarının tartışılmasının yanı sıra, Aydın'ın gazetecilere tanıtılmasına da imkan vereceğini söyledi.

Aydın'ın iklim koşulları, turizm, kültürel miras ve tarım ürünleri açısından önemli bir şehir olduğuna dikkati çeken Şener, Aydın Valiliğinin, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin de etkinliğin destek olduğunu dile getirdi.

Konsey toplantısının 2016'da yapılmasının ayrı bir önemi olduğunu kaydeden Şener, "18 Mart 1996 tarihinde, 52.'sini gerçekleştirecek olduğumuz TGF Başkanlar Konseyinin ilk toplantısı Aydın'da yapıldı. Bir federasyon kurmak için bu toplantı yapıldı. Aydın, federasyonun oluşmasında mihenk taşı oldu. Bunun için toplantının 52.'sini Aydın'da gerçekleştirmeyi çok arzu ettik." diye konuştu.

Türk basınının 15 Temmuz darbe girişimine karşı iyi bir sınav verdiğine dikkati çeken Şener, Adnan Menderes Üniversitesinde düzenlenecek konferasta gazetecilerin, Merhum Başbakan Adnan Menderes'i konuşacağını kaydetti.

Şener, 2 6 Ekim'de başlayacak etkinliğin 4 gün süreceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Gazeteciler Federasyonu 52. Başkanlar Konseyi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement