Türkiye Gazetesi ve İha'dan Rektör Kızılay'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Türkiye Gazetesi ve İha'dan Rektör Kızılay'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye Gazetesi ve İha\'dan Rektör Kızılay\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye Gazetesi ve İhlas Haber Ajansı çalışanları, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

07.09.2016 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gazetesi ve İhlas Haber Ajansı çalışanları, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

8 Ağustos'ta görevi devralan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda İhlas Holding ve Türkiye Gazetesi Bölge Müdürü Celal Koyuncu, yardımcısı Enver Geleri, İhlas Haber Ajansı İl Temsilcisi Cahit Özçelik ve çalışanlar Rektör Kızılay'ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Kızılay, ülkenin en yoğun olduğu bir dönemde Rektörlük görevini devraldığını belirterek bu kapsamda çalışmalara başladıklarını söyledi. İhlas Haber Ajansı ve Türkiye Gazetesinin özellikle 15 Temmuz darbe girişiminde yaptığı yayınlarla ve dik duruşu nedeniyle teşekkür eden Kızılay, basının toplumdaki önemine değindi.

Türkiye Gazetesi Bölge Müdürü Celal Koyuncu'da, yeni görevinde Rektör Kızılay'a başarılar dileyerek, "Kurumları korumak geliştirmek, muhafaza etmek kurmaktan çok daha zordur. Ancak bu kurumlar bir vatan sevdalısının, bir hizmet sevdalısının elinde olursa bu zorluk kolaylıkla yer değiştirir. Sevgili hocamızın geçmişe yönelik branşı ile ilgili başarılarını biliyoruz. Üniversitemizin 41 yıllık geçmişinin yaklaşık yarısından fazlasında bu kurum içerisinde olan ve birçok başarılara imza atmış Rektörümüzün üniversiteye birçok kazanımları olacaktır" dedi.

Rektör Kızılay'ın adaylık sürecinde açıkladığı bir çok projeyi yakından takip ettiklerini belirten Koyuncu, "Bu projelere gerek siyasilerin desteği ile gerek Malatya kamuoyunun desteği ile gerekse biz basın mensuplarının desteği ile hayata geçirileceğine inanıyoruz ve bu duygular çerçevesinde kendisine tekrar başarılar diliyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Gazetesi ve İha'dan Rektör Kızılay'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement