Türkiye Harp Mululü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Memur-Sen'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Türkiye Harp Mululü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Memur-Sen'i Ziyaret Etti

Türkiye Harp Mululü Gaziler, Şehut Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Manisa İl Temsilcisi Yüksel Ülker'i ziyaret etti.

15.05.2012 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Harp Mululü Gaziler, Şehut Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Manisa İl Temsilcisi Yüksel Ülker'i ziyaret etti.

Dernek şube başkanı Ümit Taydaş, Memur-Sen'e iadeyi ziyarette bulunduklarını belirtti. Memur-Sen'in şehit aileleri ve gazilerimizin yanında olduğunu her zaman gösterdiğini ifade eden Taydaş, "Bu birliktelik ve beraberliğin sürmesini arzu ediyoruz. Sivil toplum kuruluşları arasındaki bu işbirliği ülkemizin daha güzel günleri adına sevindiricidir" diye konuştu.

Ülker, ziyarette yaptığı konuşmada, şehit ailesi ve gazi derneklerinin herşeyden önce bir sivil toplum kuruluşu olduğunu hatırlatarak, diğer sivil toplum kuruluşlarıyla dayanışma içinde çalışmaları gerektiğini kaydetti. Terör örgütünün hiçbir şekilde insani değerlere önem vermediğini ifade eden Ülken, ulusal bir gazetede çıkan haberi örnek vererek "Terör örgütü bünyesine katılanları kötü amaçları doğrultusunda kullandıktan sonra kaderleri ile baş başa bırakıyor. Gazete yer alan fotoğraftaki terör örgütünün yöneticisi bu gün hala hayatta, ancak diğer 20-25 kişinin hayatta olmadığı belirtiliyor. O fotoğraf gençlerimize terör örgütünün sonunu ve iç yüzünü gösteren çok güzel bir örnektir. Terörle bir yere varılamayacağını herkes anlamalıdır. Bu fotoğraf kandırılmış insanların dağda kullanıldıklarının en güzel göstergesidir. Gençlerimiz, insanlarımız bu fotoğrafa bakarak dağda duranların kötü niyetlerinin ne olduğunu anlamalı ve onlara kanmamalıdır" dedi.

Taydaş, Ülker'e Manisa'daki şehitlerin ve gazilerin isimlerinin yazılı olduğu fotoğraf albümü hediye etti.

Ziyarette Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, Birlik-Haber-Sen Manisa Şube Başkanı Temil Çildaş ve Toç-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Erkan Mutlu da hazır bulundu.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Harp Mululü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Memur-Sen'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement