Türkiye İnovasyon Haftası 2014 İstanbul" - Son Dakika
Ekonomi

Türkiye İnovasyon Haftası 2014 İstanbul"

Başbakan Davutoğlu, "Türkiye İnovasyon Haftası 2014 İstanbul" kapsamında, Ar Ge, tasarım, marka ve girişim liderlerine plaket takdim etti.

05.12.2014 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Türkiye İnovasyon Haftası 2014 İstanbul" kapsamında düzenlenen ödül töreninde Ar-Ge, tasarım, marka ve girişim liderlerine plaket takdim etti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından, Ekonomi Bakanlığı desteğiyle ve Arçelik, Sabancı Holding, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Türk Hava Yolları (THY) stratejik ortaklığıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Türkiye İnovasyon Haftası 2014 İstanbul"un ikinci gününde, Ar-Ge, tasarım, marka ve girişim liderleri ödüllerini Davutoğlu'nun elinden aldı.

Arçelik AŞ Genel Müdürü Levent Çakıroğlu'na "Arge Liderliği" ve "Teknoloji Geliştirmede Liderlik" alanlarında 2 ayrı ödülün verildiği törende, "Müşteri Odaklı Hizmet İnovasyonu Ödülü"ne Brisa Bridgestone Genel Müdürü Hakan Bayman layık görüldü.

"En Yenilikçi KOBİ ve Girişim Bankacılığı" ödülünü TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici kazanırken, "Uluslararası Alanda En Başarılı Şirket" ödülü THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu aldı.

Törende, Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk'a "Marka Geliştirmede Liderlik", Aselsan Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Döver'e "Tasarım Geliştirmede Liderlik", Mimar Sinan Üniversitesi Rektörü Prof. Yalçın Karayağız'a "En Fazla Tasarıma Katkı" ve İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca'ya da "En Fazla Ar-Ge'ye Katkı" ödülü verildi.

Ayrıca, "Yılın En İnovatif Girişimi" ödülü Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Turhan'a takdim edilirken, Aslanoba Capital Başkanı Hasan Aslanoba "Yılın En Aktif Melek Girişim Sermayecisi", Mehmet Erdem İnci "En İnovatif Ar-Ge Projesi" ve Seher Süleymanoğlu da "En İnovatif Tasarım Projesi" alanında ödüllendirildi.

Davutoğlu, ödül töreninin ardından stantları gezerek girişimcilerle sohbet etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Türkiye İnovasyon Haftası 2014 İstanbul' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement