Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi Şampiyonu İTÜ Oldu - Son Dakika
Güncel

Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi Şampiyonu İTÜ Oldu

Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi Şampiyonu İTÜ Oldu

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde 17-29 Ağustos tarihleri arasında yapılan Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi müsabakalar tamamlandı.

29.08.2014 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde 17-29 Ağustos tarihleri arasında yapılan Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi müsabakalar tamamlandı. Şampiyon İstanbul Teknik Üniversitesi Socar - K.N.I. olurken ikinci Hatay Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, üçüncü ise Beşiktaş Jimnastik Kulübü oldu.

Türkiye'nin en başarılı sporcularının satranç alanında yarıştığı şampiyonada 13 kulüp kıyasıya yarıştı. İstanbul Teknik Üniversitesi Socar - K.N.I. şampiyonluğunu ilan ederek Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile 5 - 5 berabere kalan Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, ligi 20 puan ile ikinci sırada tamamladı. Şampiyon İstanbul Teknik Üniversitesi Socar - K.N.I. ile karşılaşan Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 6 - 4 galip gelerek ligi 19 puan ile üçüncü sırada tamamladı. Dereceye giren kulüpler ve bireysel kategoride derece alan sporcular kupa ve madalya ile ödüllendirildiler.

Ayrıca İş Bankasının 90. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle satrancın 6 usta öğreticisi 90 öğrenci ile satranç oynadı. Masalarda dolaşan usta satranç eğitmenleri her öğrencinin bulunduğu masaya giderek hamleler yaptı.

Birinci olan İstanbul Teknik Üniversitesi Socar -K.N.I takımı kupa törenin ardından '2015 Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi Soma'da olsun' yazılı pankart açtı.

FOTOGRAFLI - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi Şampiyonu İTÜ Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement