Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Yeni adıyla bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Yalova VİP Gençlik, Karadağlı Sanja Kuzelj ve Jelena Nikpaljevic’i denemeye aldı.

03.07.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni adıyla bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Yalova VİP Gençlik, Karadağlı Sanja Kuzelj ve Jelena Nikpaljevic'i denemeye aldı.

2015-2016 sezonunda hedefini Türkiye Kadınlar Süper Ligi'ne yükselmek isteyen Yalova ekibi transferde kolları sıvadı. Yalova VİP Gençlik Başkanı ve antrenörü Murat Yapıcı, gözetiminde 90. Yıl Spor Salonu'nda yapılan deneme antrenmanında Kuzelj ve Nikpaljevic tam puan aldı. Pivot ve uzun forvet mevkilerinde oynayabilen 183 boyunda 22 yaşındaki Sanja Kuzelj, sezonu Bosna Hersek ekiplerinden Sarajevo takımında noktalarken oynadığı 7 maçta 1.6 ribaunt, 4.3 sayı ortalamalarını tutturdu. 1994 doğumlu 175 boyunca ki Jelena Nikpaljevic guard mevkiinde oynarken, sezonu Karadağ ekiplerinden Locven'de tamamladı. Genç oyuncu daha önce Antivari Bar takımında forma giyerken, 2014-2015 sezonunda Locven takımıyla ikincilik yaşadı.

Yalova VİP Gençlik Başkanı ve antrenörü Murat Yapıcı Murat Yapıcı, yeni sezonun daha zor olacağını belirterek, "Hedefimiz Süper Lige yükselme olarak belirledik. Bu yüzden çalışmalarımıza erken başladık. İç ve dış transferde görüşmeler yapıyoruz. Bu kapsamda Karadağlı iki oyuncu Sanja Kuzelj ve Jelena Nikpaljevic'i denemeye aldık. Federasyonun yabancı kuralını bekliyoruz. Buna göre yabancı transferimizi bitireceğiz" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement