Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-off yarı final ikinci maçında Galatasaray Odebank, Adana Botaş’ı 74-63’lük skorla mağlup ederek, seride durumu 2-0’a getirdi.

19.04.2014 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-off yarı final ikinci maçında Galatasaray Odebank, Adana Botaş'ı 74-63'lük skorla mağlup ederek, seride durumu 2-0'a getirdi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan mücadele çekişmeli başlarken, ilk periyot 22-22 berabere tamamlandı. Bahar Öztürk, Esra Erden ve Snow ile ikinci periyotta daha iyi bir mücadele sergileyen Adana Botaş soyunma odasına 42-39 önde gitti. Maçın ikinci yarısına 10-0'lık seriyle başlayarak, 24. dakikada 49-42 öne geçen Galatasaray Odeabank, Torrens ve Lyttle ile etkili oyununu sürdürerek son periyoda 63-60 önde girdi. Final periyodunda da rakibine üstünlüğünü kabul ettiren sarı-kırmızılı takım, karşılaşmadan 74-63 galip ayrıldı.

EN SKORER OYUNCU TORRENS

İlk maçta da rakibini 74-48'lik skorla yenen Galatasaray Odeabank, böylece seride 2-0 öne geçti. Ev sahibi ekipte Torrens 27 sayıyla maçın en skorer oyuncusu olurken, Lyttle ve Zellous da 14'er sayıyla galibiyete katkı sağladı. Konuk takımda ise Bahar Öztürk 18, Esra Erden ve Snow 16'şar sayıyla oynadı.

Serideki üçüncü karşılaşma 22 Nisan Salı günü Adana Botaş'ın ev sahipliğinde Menderes Spor Salonu'nda oynanacak. Galatasaray Odeabank bu maçı da kazanırsa finale yükselecek. Adana Botaş'ın galibiyeti halinde ise dördüncü maç 24 Nisan Perşembe günü yine Adana'da oynanacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement