Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Orduspor, deplasmanda oynayacağı Hatay Büyükşehir Belediyesi hazırlıklarına başladı.

25.11.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor, hafta sonu deplasmanda oynanacağı Hatay Büyükşehir Belediyesi maçının hazırlıklarına başladı.

Takım Genel Menajeri Ahmet Aktan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 6. maçlarını pazar günü deplasmanda, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile oynayacaklarını söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi maçının hazırlıklarına İstanbul'da başladıklarını belirten Aktan, takımda tek eksiğin sakatlığı süren Dilek Akıncı olduğunu belirtti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi karşısında mutlak kazanmayı hedeflediklerini ifade eden Aktan, "Geçen hafta Adana ASKİ'yi yenerek moral bulmuştuk. Şimdi bu moralle Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne konuk olacağız. Rakibimiz ligin alt sırasında yer alıyor ancak rakibimizin bu konumu bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Biz sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisi yapacağız. Lig'de üst sıraları hedefliyoruz. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz" dedi.

Aktan, ligin henüz başında olduklarını ve Orduspor olarak işi sıkı tutarak önce ligde kalmayı garantilemek ardından yeni hedeflere yönelmek istediklerini sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement