Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, yarın kendi sahalarında oynayacakları Abdullah Gül Üniversitesi maçını kazanıp turu Kayseri’ye taşımak istediklerini belirterek, tüm taraftarı takımlarına destek olmaya davet etti.

17.04.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, yarın kendi sahalarında oynayacakları Abdullah Gül Üniversitesi maçını kazanıp turu Kayseri'ye taşımak istediklerini belirterek, tüm taraftarı takımlarına destek olmaya davet etti.

Orduspor, Play-off turu ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Abdullah Gül Üniversitesi'ne (AGÜ) 80-72 mağlup oldu. Play-off rövanş maçı yarın saat 15.00'te Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda oynanacak. Orduspor sahadan galibiyetle ayrılırsa tur şansını Kayseri'de oynanacak olan üçüncü maça bırakacak. Orduspor, rakibi Abdullah Gül Üniversitesi'ne mağlup olması durumunda ise turu geçen taraf konuk takım olacak.

DURUR: "ÇOK YORULDUK VE MAÇI ÇEVİREMEDİK"

Kayseri'de oynanan ve 80-72'lik skorla kaybedilen AGÜ maçını değerlendiren Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, maç boyunca iyi mücadele ettiklerini son periyotta, skoru koruyamayıp mağlup olduklarını söyledi. AGÜ'nün çok iyi bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Durur, "Çok iyi bir takımla oynadık ve çok iyi bir mücadele ortaya koyduk. Onların bizden daha genç rotasyonu var, bu sebeple biz maç içerisinde çok yorulduk ve son periyotta direnemedik. Onların öne geçmesi ile aradaki farkı kapatamadık ve maçı kaybettik. Bu tarz takımlara karşı aradaki farkı kapatıp geri dönmek zor oluyor" dedi.

"TURU KAYSERİ'YE TAŞIMAK İSTİYORUZ"

Yarın oynanacak olan müsabakayı değerlendiren Durur, iyi mücadele ederek turu Kayseri'ye taşımak istediklerini belirtti. Zor bir maç oynayacaklarını vurgulayan ve taraftara çağrı yapan Alper Durur, "Şimdi sıra bizde, yarın kedi evimizde kendi seyircimizin önünde oynayacağız. Maçın kilit oyuncularını karşılaşma içerisinde dinlendirme fırsatı bulabilir ve son periyota saklayabilirsek seyircimizin desteği ile kazanacağımızı düşünüyorum. Kimsenin şüphesi olmasın ki, Orduspor her zamanki gibi sonuna kadar Ordu'ya yakışan mücadeleyi sahaya koyacaktır. Play-off turunun bitme ihtimali var, yarınki maçı kazanırsa her şey Kayseri'deki maçta belli oluyor. Biz turu Kayseri'ye taşımak istiyoruz. Bu sebeple Orduspor taraftarının bu sezon takımını son kez göreceği bir maç olabilir. Bu sebeple taraftarımızı bize destek olmaya bekliyoruz. ve hepsinden önemlisi bu yıl yaptığımız iyi işlerin karşılığında bizi alkışlamaya bekliyoruz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement