Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi

Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Karşıyaka Asrın Grup’ta yeni sezon öncesi anlaşma sağlanan tüm oyuncularla toplu imza töreni düzenlendi.

08.07.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlar Voleybol 2. Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Karşıyaka Asrın Grup'ta yeni sezon öncesi anlaşma sağlanan tüm oyuncularla toplu imza töreni düzenlendi.

Yeni sezon öncesi antrenörlük görevine Gökhan Sezal'ı getiren Karşıyaka Asrın grup, şu ana dek anlaştığı tüm oyuncular için toplu imza töreni düzenledi. Rusya Süper Lig takımlarından Vanonej'den smaçör Olesia Sharavskaia'yı renklerine bağlayan yeşil-kırmızılılar, altyapıdan pasör Ayşegül Girgin, orta oyuncular Ece Kozdere, Ayça Ceyna Yavuz, liberolar Melis Alpacar, Ekinsu Deniz, smaçör Ayça Karakaç'ın yanı sıra geçen yıl da kadroda olan smaçörler Buket Yılmaz, Semra Özer ve pasör Nihal Çalışkan'la anlaştı.

Karşıyaka'da Gökhan Sezal'ın yardımcılıklarını Giray Tayfun Yıldırım, Özcan Erinmezler ve Banu Altınbaşak Özdemir yapacak.

"Biz bir aileyiz" sloganıyla yola çıkan Ali Talak başkanlığındaki Karşıyaka Voleybol Şube yönetimi; Onur Güner, Serkan Odaman, Cenk Türk, Başak Akman, Eren Aylin Aydın, Çiğdem Çubukçu, Deniz Küçükkurt, Cem Yavaş, Orkun Örnek, Barış Eke ve Mustafa Yenice'den oluşuyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement